Votrelec sa VLÁMAL do domu, keď 4-ročné dievčatko tancovalo: Stará mama STRIEĽAĽA po jeho vyhrážkách! DRAMATICKÉ detaily

Black and white, woman
Ilustračné foto
Zdroj: Getty Images/ipopba
2024-05-09 19:00:00 |

Vnučka si s babičkou spravili príjemný večer, až kým sa im do domu nevlámal nevítaný hosť. Babička neváhala a strieľala.

Anissa T. (49) a jej štvorročná vnučka v Novom Mexiku spolu strávili večer. Pripravili si večeru, okúpali sa, a potom sa uhniezdili na pohovke so sladkými dobrotami a naladili koncert Taylor Swift, ako uviedol portál Tyla.com.

Keď však 21. marca jej vnučka tancovala a spievala, cez vchodové dvere zrazu vtrhol muž. Stará mama sa neskôr dozvedela, že muž vošiel do jej domu po tom, čo preskočil plot na pozemku. Tiež zistila, že každý jeho pohyb bol zaznamenaný na kamere.

Anissa pri rozprávaní o šokujúcom incidente priznala, že votrelca nepoznala a bola nútená brániť svoju vnučku po tom, čo muž ohrozoval ich život. "Preskočila som tento gauč a stretli sme sa tam pri vchodových dverách. Vtedy ma chytil a bol naštvaný a povedal, aby som mu dala moje kľúče. Povedal, že nechce ísť do väzenia. Vyhrážal sa, že ublíži mojej vnučke a mne," povedala.

Podozrivý sa vrhol po Anissiných kľúčoch od auta a vybehol s nimi v ruke. Ihneď po incidente babička zavolala na linku 911 a pokúsila sa vnučku upokojiť. Počas telefonického rozhovoru s operátormi sa však votrelec vrátil do domu. Anissa vtom schmatla svoju zbraň.

 "Robíte to, čo musíte urobiť, aby ste ochránili seba a svoju rodinu. Povedal mi, že zabije seba aj moju vnučku, ak neurobím to, čo odo mňa chce," povedala. Stará mama teda na muža vystrelila a nechala ho krvácať na podlahe v kuchyni.

Po zadržaní páchateľa, polícia vzala muža do väzby. Úrady odvtedy uviedli, že podozrivý utekal pred zákonom po tom, čo havaroval s ukradnutým vozidlom a teraz čelí obvineniu z vlámania a krádeže auta. Napriek streľbe na zlodeja, Anissa nebola obvinená.


Autor: © Zoznam/AJ

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia