Manžel slávnej herečky podstúpil vazektómiu: Zdieľal aj intímne FOTO!

Hilary Duff
Hilary Duff
Zdroj: SITA
2024-03-14 07:00:00 |

So svetom sa podelil o všetko! Herečka Hilary Duff sa už každú chvíľu stane 4-násobnou mamičkou. Ešte predtým však spôsobil rozruch jej manžel Matthew Koma, ktorý v týchto dňoch podstúpil netradičný zákrok.

Hilary Duff oznámila, že pod srdcom nosí svoje 4. dieťa počas Vianoc, keď na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zdieľal originálny pozdrav. Krásna blondínka ma z prvého manželstva syna, ktorý sa volá Luca. Aktuálnemu manželovi, ktorým je hudobník Matthew Koma, porodila dcéry Mae a Banks. A už čoskoro k nim pribudne ďalšie dieťatko. 

O prominentnej rodinke sa však v médiách aktuálne hovorí z iného dôvodu. Matthew totiž podstúpil vazektómiu. Pomerne otvorene o tom hovoril na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tam zdieľal fotografie pred zákrokom, i po ňom. 

Domov ho odviezla jeho manželka, ktorú v príspevku označil ako "sexi zdravotnú sestričku". 

 

„Úprimne, nie je to až také zlé. Určite je to lepšie, než návšteva zubára,” vtipkoval na margo toho Koma, ktorý podľa vlastných slov tento zákrok určite odporúča.

Matthew nie je jedinou známou tvárou, ktorá o vazektómii otvorene hovorí. Len nedávno ju podstúpil aj herec Brian Austin Green. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia