INTÍMNE PRIZNANIE slávneho herca: Podstúpil vazektómiu!

Brian Austin Green
Brian Austin Green
Zdroj: SITA
2024-01-06 07:00:00 |

Viac detí už neplánuje! Brian Austin Green sa do povedomia verejnosti dostal účinkovaním v legendárnom seriáli Beverly Hills 90210. V týchto dňoch tento 50-ročný herec púta pozornosť prekvapivým priznaním zo svojho súkromia.

Brian Austin Green s týmto odhalením prišiel v podcaste s názvom “Old-ish” podcast. Ako uviedol, spomínaný zákrok podstúpil po narodení svojho najmladšieho potomka. „Keď sa Zane narodil, mal som pocit, že je načase zavrieť obchod,” uviedol herec. Jeho synček mal v tom čase len 8 týždňov. 

Toto rozhodnutie si pochvaľovala aj jeho partnerka - tanečnica Sharna Burgess. „Bolo od Briana krásne, že to urobil. A som mu za to veľmi vďačná. Má to aj vplyv na náš sexuálny život. Nemusíme sa tak stresovať a riešiť, či náhodou nie som tehotná,” povedala k tomu. 

 

 

Brian Austin Green je päťnásobným otcom. Najstaršieho syna Kassiusa Lijaha (21) má s bývalou partnerkou Vanessou Marcil. S exmanželkou Megan Fox má troch synov - Noah Shannon (11), Bodhi Ransom (9) a Journey River (7). Najmladší synček Zane, ktorého má so snúbenicou Sharmou, prišiel na svet v júni 2022.  

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia