FOTOHÁDANKA Je šťastnou mamou 2 detí, no s ich otcami jej to nevyšlo. Táto herečka si zlomené srdce liečila prácou čašníčky!

FOTOHÁDANKA Je šťastnou mamou2024-03-12 15:00:00 |

V živote si prešla rôznymi obdobiami od tých najšťastnejších až po tie ťažké a bolestivé. Všetko zlé ju ale zocelilo a dnes je vzorom a inšpiráciou pre množstvo žien. A čo je najdôležitejšie, nikdy jej nechýba na tvári krásny úsmev.

Narodila sa v Nitre, no krátko nato sa s rodičmi presťahovali do Prievidze. Po pár rokoch však zistili, že to pre nich nie je to pravé orechové a rozhodli sa pre hlavné mesto. V blízkosti Bratislavy žije známa herečka dodnes, konkrétne v Chorvátskom Grobe - Čiernej Vode.

Napriek tomu, že patrí k najúspešnejším herečkám a celkovo umelkyniam svojej generácie, všetko mohlo byť inak, keby sa ešte ako mladá študentka prihlásila na krúžok, ktorý chcela. Namiesto gramatického krúžku totiž zablúdila na dramatický a už jej bolo blbé povedať, že sa vlastne pomýlila. 

Onedlho tento krúžok poctil návštevou slovenský režisér Štefan Uher, ktorý hľadal do svojho nového hraného filmu Kosenie Jastrabej lúky (1981) tvrdohlavé, namyslené, afektované a matkou rozmaznané dievčatko. Zo všetkých kandidátok uspela najlepšie práve ona a získala tak prvú rolu Aničky, ktorá jej otvorila brány do sveta filmu a televízie.

O pár mesiacov neskôr nasledoval prvý televízny film Pulzovanie nášho vesmíru, v ktorom sa prvýkrát stretla s Rastislavom Rogelom. V tom čase ešte ani jeden z nich netušil, že sa o pár rokov neskôr stretnú v jednom ročníku na VŠMU, zamilujú sa do seba, zoberú sa a budú mať syna Jakuba.

V tomto období sa z práce a očí verejnosti mierne stiahla. Venovala sa totiž najmä synčekovi. Jej manželstvo však postupne upadalo, keď sa Rastislav odklonil od práce profesionálneho herca a začal sa hlásiť k extrémistickým skupinám. Ona bola proti, a tak po šiestich rokoch prišiel koniec.

Herečka rozpad vzťahu neniesla najlepšie. Zostala na všetko sama, no pomáhala jej aspoň práca v rodinnom podniku. Popri dabingu tak pracovala ako čašníčka na termálnom kúpalisku. Čo určite mnohí nevedia, že pracovala aj ako predavačka v kvetinárstve na Dlhých dieloch. Potom ju opäť stretla láska a s ňou prišlo okrem cestovania po svete, najmä po Amerike, aj druhé dieťa. Dcéra Maruška.

Ako sa ukázalo, ani Maruškin otec nebol jej životnou láskou. Znovu prišlo sklamanie. Útechu našla opäť v práci, tentokrát ale v divadle a pred kamerami. Azda jej najpopulárnejšou postavou je energická psychologička Alica v seriáli Panelák. A kto tento projekt z produkcie TV Joj sledoval, určite vie, že je reč o atraktívnej a najmä talentovanej herečke, pedagogičke na Konzervatóriu v Bratislave a tiež obľúbenej influencerke Zuzane Vačkovej, ktorá 12. februára oslávila 55. narodeniny.  

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/zuzanavackova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia