Božský Ricky Martin doprial svojím synom brutálny zážitok: Dvojičky (15) ho už čochvíľa prerastú!

Ricky Martin so synmi
Ricky Martin so synmi
Zdroj: Profimedia
2024-04-28 07:00:00 |

Ricky Martin je nielen slávny spevákom, ktorého svojho času obdivovali ženy po celom svete. V súkromí je totiž štvornásobným otcom, ktorý svoje deti neskutočne miluje. Staršie z nich - 15-ročné dvojičky Valentina a Mattea zobral v týchto dňoch na dovolenku do Japonska. Pozrite, ako si to tam užívajú.

Trvalo roky, kým sa Ricky Martin priznal ku svojej homosexuálnej orientácii. Svoj imidž mal totiž postavený aj na tom, že ho ženy jednoducho zbožňovali. V lete minulého roka vyšlo najavo, že sa s partnerom Jwanom Yosefom rozvádza. Spevák je 4-násobným otcom. S bývalým manželom majú spolu dcéru Luciu (5) a syna Renna (4). Okrem nich má umelec aj spomínané 15-ročné dvojičky. 

 

Staršie deti bráva Ricky občas aj do spoločnosti. Nedávno mu robili garde na predstavení seriálu Palm Royale, v ktorom účinkuje. Ako v rôznych rozhovoroch prezradil, Valentino a Matteo sú mu najväčšími fanúšikmi, ale aj kritikmi. 

V uplynulých dňoch sa trojica vybrala na dovolenku do Japonska. Zábery zo zaujímavých výletov zverejňuje spevák aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Treba uznať, že chlapci sa rozhodne nenudia a slávny tatko im doprial skutočne zaujímavé zážitky. 

 

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia