FOTO Zlatica Puškárová sa konečne UKÁZALA: Neuveríte, s akým MLADÝM FEŠÁKOM pózuje!

Zlatica Puškárová
Zlatica Puškárová
Zdroj: Instagram/zlaticapuskarova
2024-03-22 19:00:00 |

Jednu z najobľúbenejších slovenských moderátoriek už dlhšiu dobu trápia zdravotné problémy. Posledné mesiace sa preto Zlatica Puškárová na obrazovkách neukazuje. Na Instagrame je však stále aktívna, pričom najnovšie poslala fanúšikom takýto milý pozdrav.

Tvár sympatickej moderátorky sa na obrazovkách Markízy objavovala 25 rokov. Zlatica Puškárová patrí k najväčším televíznym stáliciam, avšak už sú tomu štyri mesiace, čo sa z večerného spravodajstva vytratila.

Atraktívna mamička sa netají tým, že ju trápia respiračné problémy, rýchlo sa zadýchava a máva záchvaty kašľa. Pred kamery sa tak stále postaviť nemôže.

,,Pravdou je, že prostredie štúdia a intenzívna profesionálna práca s hlasom je pre mňa vzhľadom k zdravotnému stavu stále komplikovaná. Na istý čas sa preto sťahujem z obrazu a pokračujem v liečbe. Chcem sa poďakovať Markíze za mimoriadnu ústretovosť a podporu, ktorú mi v tomto období preukazuje. Rozhodne v spravodajstve zostávam a podľa vývoja zdravotného stavu budeme spolu hľadať formu spolupráce,” napísala Puškárová ešte v polovici februára na Instagram.

Zlatka je však optimistka a túto životnú etapu berie podľa svojich slov s istou vďakou za to, že nejde o život ohrozujúcu diagnózu. 

Svojim sledovateľom sa manželka moderátora Patrika Švajdu prihovorila i uplynulý víkend. ,,Krásnu nedeľu želáme… Konečne cítim jar. Každé obdobie má pre mňa svoje špeciálne čaro, aj toto je velmi silné. Pozdravujeme VÁS, moji milí, vaša Zlatica,” odkázala priaznivcom blondínka s mladším synčekom Adamkom. Sledovatelia Zlatke na oplátku popriali veľa zdravia a poslali jej množstvo srdiečok.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/zlaticapuskarova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia