Monika Bagárová o Ruminkinom prvom dni v škôlke: Neuveríte, čo speváčka urobila!

Monika Bagárová
Monika Bagárová
Zdroj: Instagram/bagarovamonika
2024-03-17 15:00:00 |

Monika Bagárová už nemá doma žiadne malé dieťatko, ale veľkú slečnu, ktorá chodí do škôlky. Na nástup do novej inštitúcie však známa mamička nespomína najlepšie. 

Rozkošná Rumia sprevádzala svoju populárnu maminu takmer na každom kroku. Tomu je už ale koniec. Keďže koncom mája oslávi dievčatko 4 roky, Monika Bagárová si povedala, že je najvyšší čas, aby jej dcérka zmenila prostredie a začlenila sa do kolektívu detí. V januári tak Ruminka nastúpila do škôlky.

,,Prvý deň, keď sme do tej škôlky šli, tak nechcela, plakala. Druhý deň ako vymenené dieťa, úplne sa tešila, prišla, začala sa hneď hrať, maminka už zrazu nebola. Hovorím si, wau, to je super,” prezradila obľúbená česká speváčka v rozhovore pre TV Óčko star, kde zavítala do relácie Star mama.

Monika takúto rýchlu pozitívnu premenu vôbec nečakala. Následne prekvapila priznaním o tom, čo počas prvého Ruminkinho dňa v škôlke robila ona. 

,,A ja som, samozrejme, ten jeden celý deň sedela pred škôlkou v aute,” uviedla mamička, čím šokovala aj samotnú moderátorku. ,,Nie, nie, si sa akože bála alebo plakala?” opýtala sa Moniky.

,,Tak akože tiež. Čakala som napríklad, že ma pani učiteľka zavolá, že Ruminka veľmi plače, pretože som jej vravela, že, prosím, ak by veľmi plakala, iba plakala, zavolajte mi. Ja totiž nechcem v nej vytvoriť ten pocit, že škôlka je miesto, kde by mala plakať. Chápem, že niekedy to nejde, a že to tým deťom trvá dlhšie, a nejde to inak ako cez ten plač,” pokračovala celebritná mamina. 

Keďže učiteľka Monike nevolala, pre istotu jej zavolala ona, a to dokonca dvakrát. ,,Nakoniec som plakala iba ja. A keď išli na prechádzku, tak som tak pozerala… A malá šťastná, strašne poslušná. Takže keď je šťastná ona, tak ja mám pokoj na srdci a na duši a som šťastná tiež,” ukončila Bagárová. Ruminke sa tak medzi novými detičkami hneď zapáčilo, vďaka čomu už nie je u nikoho žiadny dôvod na plač.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/bagarovamonika

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia