Krásna Monika Bagárová už viac svoju dcérku (3,5) nedojčí: Prehovorila o tlaku okolia!

Krásna Monika Bagárová už
Monika Bagárová s dcérkou.
Zdroj: Instagram/bagarovamonika
2024-02-18 07:00:00 |

Odhodlala sa k zmene! Dcérka krásnej Moniky Bagárovej - Rumia oslávi v máji 4. narodeniny. Speváčka sa donedávna netajila tým, že ju ešte stále dojčí. Ako ale teraz priznala, tomuto je už koniec.

Monika v rozhovoroch otvorene hovorila, že dcérku od materského mlieka nedokázala odstaviť. Jednak preto, že Ruminka to niesla ťažko, i preto, že ona sama mala toto emočné spojenie so svojím dieťaťom rada. A ako to už býva zvykom, tlačili na ňu blízki i okolie. No ona si na ten správny moment počkala. 

Ako na sociálnej sieti Instagram prezradila, stalo sa tak, keď mala Ruminka 3 roky a 5 mesiacov. Teraz zverejnila príspevok, ktorým by rada povzbudila ostatné ženy v podobnej situácii. „Bol to krásny čas. Pre niekoho možno príliš dlhý, pre nás presne taký dlhý, ako mal byť. Dojčenie považujem za jedno z najkrajších období aj napriek tomu, čo všetko prináša. Prvé dni boli uplakané, nebudem klamať,” napísala v úvode speváčka. 

Tá dodala, že s odstavením prišla teraz, keď ona sama cíti, že je pravý čas skončiť. A nie, keď to cítili všetci ostatní okolo nej. „Veľa šťastia všetkým z vás, ktoré to momentálne teraz tiež riešite alebo sa na to teraz chystáte. Prajem vám veľa trpezlivosti. Je to veľká vec nielen pre nás, ale hlavne pre tieto naše lásky. Bol to ich prístav pocitov bezpečia, lásky, upokojenia a predsa tej najväčšej dobroty na svete,” uzavrela.   

 


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia