Chcete svoje dieťa odučiť od cumlíka? Geniálny tip s balónmi od Dominiky Cibulkovej!

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková
Zdroj: Instagram/domicibulkova
2024-03-02 19:00:00 |

Staršia ratolesť Dominiky Cibulkovej oslávi v júni štyri roky. Známa slovenská mamička si tak povedala, že je čas, aby sa Jakubko rozlúčil so svojím milovaným cumlíkom. Geniálne, ako to Domča vymyslela!

Jednou z najsledovanejších slovenských mamičiek je určite Dominika Cibulková, ktorá sa so svojimi fanúšikmi vždy rada podelí aj o vzácne a roztomilé momenty zo súkromia.

Na Instagrame bývalej profesionálnej tenistky nechýbajú príspevky s jej krásnymi detičkami Jakubkom a Ninkou. Ten najnovší je venovaný práve synčekovi, ktorý má za sebou dôležitú udalosť. Definitívne zamával svojmu cumlíku.

,,Dovoľte mi, aby som bola na chvíľu trochu emotívna… Jakubko, lúčiaci sa so svojou "dudou" a posielajúcu ju anjelom, ma na chvíľu rozcítill - môj veľký statočný chlapček, veľmi ťa ľúbime!” napísala Dominika k videu. Na záberoch možno vidieť, ako spolu so synčekom išli do obchodu kúpiť balóny, ktoré doma priviazali o cumlík a ten spolu s nimi odletel do neba. 

Jedinečný nápad a video očarilo tisíce ľudí, ktorí mu venovali lajk či obdivuhodný komentár. ,,Úžasné, Jakubko. Si odvážny, že dudka odletele. Muselo to byť smutné, ale si super. Bravó,” odkázala malému fešákovi jedna zo sledovateliek jeho maminy. Takže ak neviete, ako svojho drobca odučiť od cumlíka, skúste to ako Dominika!


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/domicibulkova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia