Dominika Cibulková OTVORENE a chudnutí: Doma si nevarí a zhodila už úžasné číslo!

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková
Zdroj: Instagram/domicibulkova
2024-01-11 19:00:00 |

Po dvoch tehotenstvách, s ktorými prišli aj kilá navyše, sa Dominika Cibulková koncom októbra rozhodla pre radikálny krok. Schudnúť 22 kilogramov a dostať sa tak na váhu, ktorú mala, keď hrávala tenis. Ako si vedie vo svojej ceste za vysnívanou postavou?

Bývalá profesionálna tenistka sa vydala na náročnú púť, ktorú od začiatku zdieľa aj s fanúšikmi na sociálnych sieťach. Už po dvoch týždňoch sa Dominika Cibulková pochválila 3-kilovým úbytkom zo svojej váhy. Postarala sa o to zdravá strava a jemné kardio v podobe pravidelnej rýchlej chôdze či kočíkovania dcérky.

Mamička 3,5-ročného Jakubka a 10-mesačnej Ninky zavítala v utorok ráno do markizáckeho Telerána, kde so sebou priniesla aj svoje rozkošné detičky. Okrem iného Domča prezradila, ako pokračuje v chudnutí. 

,,Momentálne mám krabičkovú stravu, ktorá mi veľmi pomáha. Pretože tým, že ja doma nevarím, tak aj chystať si to jedlo kaloricky… Je to náročné. A tým, že ja som nikdy nevarila, celý život som bola na kurtoch, a nie je to nejaká moja… Michal hovorí, že v kuchyni hlavne zavadziam,” uviedla s humorom Dominika. 

Čo sa týka pohybu, v tejto oblasti to má exšportovkyňa pri bábätku trošku ťažšie. Podľa svojich slov zájde sem-tam do fitka, no cvičí hlavne doma. Najnovšie sa však zverila do rúk známeho trénera Maroša Molnára a jeho cvičiaceho programu, ktorý ponúka online.

Na záver rozhovoru sa Domi pochválila, že sa jej už podarilo zhodiť úžasných 10 kilogramov. Ak teda bude takto svedomito pokračovať, do leta sa pýši svojou pôvodnou formou.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: TV Markíza/Teleráno

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia