Cibulková sa s tým nekašle: Vytasila prsník a... Ten komentár nemá chybu!

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková
Zdroj: Ján Zemiar
2023-07-11 07:30:00 |

Materstvo si naplno užíva! To musí byť pri pohľade na tenistku Dominiku Cibulkovú každému jasné. Synček Jakubko a dcérka Ninka sú pre ňu všetkým a slávna blondínka s o svoju radosť ochotne delí aj s celým svetom.

Hoci mnohé hviezdy svoje ratolesti pred zrakom verejnosti skrývajú a nechcú ich tváričky ukazovať svetu, Dominika Cibulková k nim nepatrí. Momentky so svojimi ratolesťami ochotne zverejňuje na sociálnych sieťach a veru, fanúšikovia sa pri pohľade na jej drobčekov priam rozplývajú. 

V týchto dňoch zverejnila športovkyňa vydarené zábery, ktoré ju zachytávajú v pomerne intímnej chvíľke. A to, keď dojčila svoju malú princezničku. Aj keď ide o tú najprirodzenejšiu vec, viaceré mamičky pri tom potrebujú súkromie. Dominika ale týmto dokázala, že patrí k tým maminám, ktoré nerobia zbytočné drahoty. 

„Domi, si skvelá, že nemáš problém ukázať takéto prirodzené a inšpirujúce videá,” znie jeden z odkazov pod videom. Istá fanúšička priznáva, že si o Dominike myslela, že je veľmi namyslená. „Nevedela som si predstaviť, aká mama budeš. A tu prichádza - Nesúď, keď nepoznáš. Podľa mňa si úžasný človek a ešte úžasnejšia mama,” odkázala úspešnej tenistke ďalšia z jej followerov. 

 

 

Cibulková ešte potom v príbehoch zverejnila momentky, ako si dcérka Ninka pochutnáva na maminom mliečku. A pridala aj komentár, ktorý nepochybne mnohých pobavil. „Checkujte stehná po mame,” napísala Dominika a pridala srdiečka. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia