Dvojičky Mariah Carey OSLÁVILI 13. narodeniny: Pozrite, ako už VYRÁSTLI!

Dvojičky Mariah Carey OSLÁVILI
Mariah Carey
Zdroj: SITA
2024-05-05 07:00:00 |

Rastú ako z vody. Dvojičky speváčky Mariay Carey a herca Nicka Cannona oslávili 13. narodeniny. Aha, akú parádnu oslavu im vystrojil hrdý tatino!

Popová diva Mariah Carey otehotnela v neskoršom veku. Dvojičky Morroccana a Monroe priviedla na svet v apríli v roku 2011, keď mala 42 rokov. S jej vtedajším manželom, hercom Nickom Cannonom sa z ratolestí veľmi tešili. Ich romantickému vzťahu však zanedlho odzvonilo. Rodičia sa rozviedli pred 8 rokmi. Aj keď spolu nežijujú, deti vychovávajú tak, ako najlepšie vedia.

Pred pár dňami oslávili 13. narodeniny a pri tejto príležitosti im otec vystrojil parádnu oslavu. „Nemôžem uveriť, že som bol pred 13 rokmi požehnaný tým najväčším darom stať sa otcom! Boh mal skutočne ruku na životoch dvoch najláskavejších, najinteligentnejších a najvyváženejších ľudí, akých som kedy videl! Ďakujem, že ma učíte milovať každý deň a ďakujem, že mi dovoľujete byť vaším otcom! Nakoniec to dám do poriadku, sľubujem!! Teraz sa vráťme k párty! Milujem vás Roc a Roe!! Šťastné narodeniny!" vyznal sa na sociálnej sieti Instagram.

Nižšie nájdete zábery z narodeninovej párty

Dvojica sa spoznala pri nakrúcaní videoklipu k hudobníčkinmu singlu Bye Bye. Zosobášili sa 30. apríla 2008, ale po šiestich rokoch manželstva ohlásili rozchod. O rozvod požiadal Cannon 12. decembra 2014. Nick má ešte ďalších 10 detí.


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia