Vinczeovci OTVORENE o synčekovi: Toto sa stane, keď nastúpi do škôlky!

Adela Vinczeová a Viktor
Adela Vinczeová a Viktor Vincze
Zdroj: Ján Zemiar
2024-02-09 07:00:00 |

Manželia Vinczeovci sa zo synčeka tešia už viac ako rok. Napriek tomu, že im robí chlapček veľkú radosť, už teraz vedia, čo si vychutnajú, keď nastúpi do škôlky.

Adela a Viktor Vinczeovci o svojej ceste za dieťatkom rozprávali a aj stále rozprávajú úplne otvorene. V roku 2020 dvojica podala na Úrad sociálnych vecí a rodiny žiadosť o adopciu, pričom otvorená bola aj rómskemu dieťaťu.

Koncom roku 2022 manželia prijali telefonát, v ktorom im bolo z úradu oznámené, že pre nich majú bábätko. Krátko nato si moderátori chlapčeka zobrali domov a s láskou sa oňho starajú ako o vlastného.

Príchod drobčeka do rodiny však neznamená, že sa pracovný život Viktora a Adely úplne zastavil. Kým otecko sa objavuje v Televíznych novinách, mamina si od synčeka sem-tam odbehne do Fun rádia či na natáčanie šou Trochu inak s Adelou alebo Milujem Slovensko. Avšak od začiatku marca budú mať nedeľné večery zaplnené obaja, a to kvôli programu Let's Dance, ktorý bude Viktor moderovať a Adel bude opäť hodnotiť výkony súťažiacich.

Známi rodičia sa teda určite nenudia a majú vyplnenú každú minútu svojho dňa. Voľný čas možno príde až vtedy, keď ich chlapček nastúpi do škôlky. Adelka už teraz presne vie, čo budú vtedy s Viktorom robiť. ,,Porozprávame sa nerušene, najeme sa nerušene," uviedla s úsmevom pre magazín Šarm.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Šarm

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia