Syn Leoša Mareša má už 18: Výnimočný dar od slávneho otca a... Ľudia ho jednoducho zbožňujú!

Leoš Mareš
Leoš Mareš
Zdroj: profimedia.sk
2023-11-05 07:00:00 |

Leoš Mareš je obľúbeným moderátorom a vie spievať. Nepochybne najlepšie mu však ide otcovstvo. Zhodujú sa na tom všetci jeho fanúšikovia, ktorých bežne zásobuje peknými momentami zo svojho súkromia. 18. narodeniny jeho najstaršieho syna Jakuba k nim rozhodne patria!

„Stále mám v pamäti ten moment, keď sa v rádiu riešilo, že sa narodil. Ešte aj teraz som dojatá,” takto znie jedna z mnohých reakcií, ktoré sa objavili v komentároch pri príspevku, že najstarší potomok Leoša Mareša má už 18 rokov. Pyšný tatko zverejnil koláž jeho fotiek i vydarené video. Followeri ho zahrnuli gratuláciami a zhodli sa na tom, že z Jakuba vyrástol ozajstný sympaťák. „Zrejme nikdy nepoznal núdzu a nedostatok. Mohol z neho vyrásť rozmaznaný hajzlík. Ale vďaka jeho rodičom a tomu, aký je, vyrástol z neho dobrý, krásny mladý človek. A že peniaze kazia charakter,” pridala svoj názor istá fanúšička. A nebola jediná, čo si to o Jakubovi myslí...

Priviedla ju k tomu aj oslávencova reakcia na to, čo mu slávny otec vyviedol. Spoločne totiž zavítali do kabaretu, kde sa mu kabaretierka pred všetkými gratulovala a vyzvala ho, aby prišiel na pódium, kde ho už čakala skupinka sexi krások. Jakub bol v rozpakoch, ale dokonale to zvládol. 

 

 

 

Dokonalý je aj darček, ktorý Leoš synovi k 18. narodeninám venoval. A to luxusné hodinky, na ktorých je výnimočný odkaz. „Ničoho sa neboj,” znejú slová, ktoré Jakubovi adresoval jeho slávny otec. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia