Slávny raper pobavil fanúšikov VIDEOM s rozkošnou dcérkou: Tento moment pozná každý rodič!

Slávny raper pobavil fanúšikov
Sean "Diddy" Combs
Zdroj: SITA
2023-11-02 07:00:00 |

Otcovstvo si naplno užíva! Raper Sean "Diddy" Combs patrí medzi tie hviezdy hudobného sveta, ktoré netreba hádam nikomu predstavovať. Okrem množstva pracovných úspechov stojí za zmienku súkromie. Slávny umelec je 7-násobným otcom. Najmladšia dcérka Love má len rok a je to hotové zlatíčko.

Sean "Diddy" Combs patrí medzi najslávnejších raperov všetkých čias. A aj keď možno jeho tvár a meno niekomu nie sú celkom známe, jeho skladba I'll Be Missing You, ktorá v roku 1997 valcovala rebríčky hitparád, určite áno. 

Podobne, ako dnes už väčšina hviezd, aj tento 53-ročný raper má svoj profil na sociálnej sieti Instagram, kde zverejňuje novinky týkajúce sa jeho pracovných aktivít. Celkom rád sa však pochváli aj svojou princezničkou - najmladšou dcérkou Love, ktorá len nedávno oslávila svoje 1. narodeniny. 

V uplynulých dňoch napríklad zdieľal video, ako rozkošné dievčatko kráča po detskom ihrisku. Keďže len začala chodiť, jej kroky sú neisté a stane sa, že občas spadne. Slávny tatko ju však neustále posmeľuje. 

Úsmev na tvári vyvoláva moment, keď Love chce zjesť kúsok keksíka, ktorý jej spadol na zem. V tom momente zmizne z obrazu a Diddy ako správny rodič beží zabrániť katastrofe :) Avšak, už je neskoro...

 

 

Fanúšikovia sa v komentároch netaja tým, že ich video pobavilo. Zároveň rapera uisťujú, že Love nič nehrozí a jedlo skonzumované zo zeme len pomôže jej imunite. 

Okrem dcérky Love má Sean ďalších 6 detí. Modelka Kim Porter, ktorá zomrela v roku 2018, mu porodila syna Christiana (25) a dvojičky D'Lilu a Jessie (16). Diddy si tiež adoptoval Porterovej syna Quincyho (32). Syna Justina (29) má raper so stylistkou a módnou návrhárkou Misou Hylton a dcéru Chance (17) s podnikateľkou Sarah Chapman.


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia