Z obľúbeného moderátora je pyšný tato: Junior, veď ty máš doma hotovú modelku!

Milan Junior Zimnýkoval
Milan Junior Zimnýkoval
Zdroj: TV JOJ
2023-10-29 07:00:00 |

Tá sa im teda podarila! Moderátora Milana Juniora Zimnýkovala netreba veľmi predstavovať. Jeho hlas sa ozýva z rádia, komentuje obľúbenú jojkársku šou Bez servítky a na obrazovkách RTVS moderuje súťaž Pečie Celé Slovensko. Jeho najväčšou radosťou je ale nepochybne dcéra Saška. Pozrite sa, aká z nej rastie kočka!

Popri úspešnej moderátorskej kariére sa Milan Zimnýkoval môže pochváliť aj svojím súkromím. Spoločne s manželkou Antóniou sa tešia z dcéry Alexandry, ktorá prišla na svet v lete 2013. Dnes je z nej teda 10-ročná školáčka a známy tatko je na ňu právom pyšný. 

Dokazujú to aj zábery, ktorými sa moderátor pochválil na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. Je na nich zachytená práve Saška, ako vyrezáva tekvicu, pózuje v halloweenskom kostýme, či hrá golf nahodená v maske jednorožca. 

V šatách s halloweenskou tematikou bola Saška oblečená v škole, kde mali takéto špeciálne vyučovanie. „Dáma nemôže byť strašidlo,” komentoval fotky Junior, ktorému doma rastie hotová modelka. Zhodujú sa na tom aj viacerí z jeho priateľov a fanúšikov. Čo na Saškin halloweensky kostým hovoríte? Pristane jej to?

 

 

U nás doma 🏀💥🕸️🍁

Posted by Milan Zimnýkoval on Saturday, October 28, 2023

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia