Známa Slovenka akoby zastavila čas a pri tom... Aha, z detí už má dospelákov!

Andrea Vadkerti
Andrea Vadkerti
Zdroj: RTVS
2023-10-25 07:00:00 |

Časy, keď sa nám Andrea Vadkerti prihovárala z televíznych obrazoviek, sú už dávno preč. Pri pohľade na niekdajšiu slovenskú moderátorku však mnohí majú pocit, akoby ani nestarla. Dnes je z nej koučka a ako trojnásobná mamina sa svojimi ratolesťami rada pochváli.

Andrea Vadkerti sa do povedomia verejnosti zapísala ako prvá moderátorka markizáckych Televíznych novín. Pôsobila tiež na obrazovkách TA3, mala úspešnú vlastnú talkšou na obrazovkách RTVS. Slovákom tiež sprostredkovala viacero rozhovorov s významnými svetovými osobnosťami. 

V súčasnosti pôsobí rodáčka z Nových Zámkov ako koučka. Nedávno zavítala do relácie Dámsky klub, ktorú vysiela RTVS. Na jej tvári už tradične nechýbal široký úsmev a vyzerala skvele. Pri pohľade na ňu by jej mnohí 49 rokov veru netipovali. 

 

 

Andrea je trojnásobnou matkou a fotkami so svojimi ratolesťami sa rada pochváli aj na sociálnej sieti Instagram. Jej najstaršia dcéra Sophie nedávno oslávila 18. narodeniny. „Z okatého veselého dievčatka vyrástla múdra, odhodlaná slečna, ktorá mieri vysoko,” znie úryvok z gratulácie, ktorú jej venovala. 

 

 

Dospelosť má pomaličky na dosah aj jej prostredné dieťa - syn Ralph, ktorý má 17 rokov. „Má veľké srdce, kopec kreativity a plánov. Ochraňujem ho, lebo byť stredné dieťa nie je sranda. A on ochraňuje mňa, lebo ani silná mama to nemá vždy ľahké,” prezradila o ňom bývalá moderátorka. 

 

 

Najmladšia ratolesť známej Slovenky - syn Philip Ernest začal tento rok chodiť do školy. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia