Dcérka Leoša Mareša je jednoducho rozkošná: Podobu so slávnym tatkom nezaprie!

Leoš Mareš
Leoš Mareš
Zdroj: profimedia.sk
2023-10-24 07:00:00 |

Je to celý tato! Na tom sa zhodujú priatelia a followeri českého moderátora Leoša Mareša, keď vidia zábery jeho dcérky Alex, ktorá v marci oslávi svoje 2. narodeniny.

Leoš Mareš je úspešný český moderátor a spevák, ktorý sa okrem kariéry môže pochváliť aj tým, že je trojnásobným otcom. S prvou manželkou Monikou má dvoch synov a druhá manželka - tiež Monika - mu v marci 2022 porodila krásnu princezničku, ktorej dali meno Alex. 

 

Momentky zo súkromia Leoš bežne zdieľa na sociálnej sieti Instagram. Inak tomu nie je ani teraz, keď si spoločne so svojimi láskami užíva oddych na luxusnej dovolenke. Moderátor zverejnil napríklad to, ako malá Alex po príchode na hotelovú izbu o jednej hodine v noci zasadla pred televízor. 

Pri pohľade na rozkošné dievčatko má väčšina followerov hneď jasné, na koho sa podobá. „Toto je Leoš Mareš v ženskom prevedení. Tá podoba je neuveriteľná. Už sa teším na to, ako začne hovoriť. Či bude taká výrečná, ako ty,” znejú vybrané komentáre. Čo poviete vy? Podobá sa Alex na svojho slávneho tatka?

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia