Hviezdna speváčka ukázala krásnu rodinku: Jej chlap... Takého si zaslúži každá žena!

Hviezdna speváčka ukázala krásnu
Gwen Stefani
Zdroj: SITA
2023-10-21 07:00:00 |

Slávna speváčka Gwen Stefani má za sebou výnimočný deň. Na Hollywoodskom chodníku slávy totiž počas uplynulého týždňa pribudla hviezda práve s jej menom. Počas slávnostného okamihu nechýbali po boku umelkyne jej najbližší.

Dokonalý vzhľad, fantastické krivky a hviezdna kariéra... Táto 54-ročná kráska sa veru má čím pochváliť. Avšak popri tom všetkom je jej najväčšou výhrou milujúca rodina. Slávna speváčka ma po svojom boku milujúceho partnera - hviezdu country - Blakea Sheltona, s ktorým tvoria jeden z najkrajších párov šoubiznisu. 

 

Slávna umelkyňa je tiež milujúcou 3-násobnou matkou. S exmanželom Gavinom Rossdale majú troch synov - Kingston (17), Zuma (15) a Apollo (9). Chlapci majú s maminým partnerom pekný vzťah, čo dokazujú aj fotky z Hollywoodskeho chodníka slávy, na ktorom si spoločne zapózovali. 

Zábery zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram aj samotná Gwen. Nuž, a vyvolala tým poriadne búrlivú diskusiu. Viacerí fanúšikovia sa totiž zhodujú, že keby nevedeli, že chlapci majú za otca Gavina, tak by pokojne povedali, že sú Sheltonove. „Je to šialené, ale vyzerajú úplne ako on,” myslí si istý fanúšik.

 

Mimochodom, práve Blake sa postaral o to, že sa Gwen neubránila slzám dojatia. Vo svojom príhovore viackrát zdôraznil, že je tou najlepšou matkou na svete. „Už od prvej chvíle mi bolo jasné, že je predovšetkým matkou nad čímkoľvek iným. To bola pre ňu práca číslo jeden,” uviedol umelec, ktorý sa s kráskou dal dokopy počas pôsobenia v speváckej šou The Voice. „A teraz, keď tu stojím, takmer o desať rokov neskôr, môžem bez pochybností povedať, že byť matkou je pre ňu stále tou najdôležitejšou vecou. A dnes sme tu, aby sme oslávili jej vedľajšiu prácu a tou je byť jednou z najväčších hviezd sveta,” dodal umelec, ktorý si svoju polovičku mimoriadne váži. A to si veru zaslúži každá jedna žena, no nie?!

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia