Slávna Claudia Schiffer ukázala dospelú dcéru: Pozrite, aj ona je KRÁSNA!

Claudia Schiffer
Claudia Schiffer
Zdroj: SITA
2023-10-28 07:00:00 |

Meno Claudia Schiffer je priam pojem a svetoznámu modelku hádam netreba nikomu predstavovať. Popri úžasnej kariére si sláva blondínka založila milovanú rodinu a je trojnásobnou mamičkou.

Claudia Schiffer zažila najväčšiu slávu v 90. rokoch, keď patrila k najväčším hviezdam modelingu. Hoci sa v súčasnosti objavuje v spoločnosti a na prehliadkových mólach už len sporadicky, stále je rovnako očarujúca a pýši sa dokonalými krivkami. 

Krásna rodáčka z Nemecka má na sociálnej sieti Instagram viac ako 2 milióny followerov. S nimi sa pred pár dňami podelila o zábery z módnej šou značky Versace. Ako sa ukázalo, bola ju tam podporiť aj jej 18-ročná dcéra Clementine, ktorá slávnej matke akoby z oka vypadla. 

Všimli si to aj fanúšikovia, ktorí v komentároch nešetrili slovami chvály a komplimentami. „Tvoja dcéra je rovnako krásna ako ty. Vyzeráš úžasne a tvoja dcéra je tvojou kópiou,” znejú vybrané z nich. 

 

 

Claudia Schiffer našla po rozchode s Davidom Copperfieldom šťastie po boku filmového producenta Matthewa Vaughna, za ktorého sa v roku 2002 vydala. Dvojica má spolu okrem Clementine aj syna Caspara a ich najmladšia dcéra sa volá Cosima. 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia