Elton John zverejnil VÝNIMOČNÉ FOTO s manželom a ich rozkošnými synmi: Ľudia takmer dostali infarkt!

Elton John
Elton John
Zdroj: SITA
2023-10-26 07:00:00 |

Mega úspešná kariéra a roky na výslní šoubiznisu nie sú to jediné, čím sa legendárny Elton John môže pochváliť. 76-ročný umelec má totiž krásnu rodinku, ktorú nepochybne považuje za svoj najväčší úspech.

 

Elton John má na sociálnej sieti Instagram takmer 5 miliónov followerov, s ktorými celkom pravidelne komunikuje. A neváha sa podeliť aj o svoje súkromie. V týchto dňoch tam zverejnil krásne momentky svojej rodiny. Urobil tak pri príležitosti narodenín svojej životnej lásky. Na prvom zábere pózuje Elt

on spoločne s manželom Davidom Furnishom, na druhej fotke im robia spoločnosť aj ich synovia Zachary a Elijah. „Všetko najlepšie tomu najlepšiemu otcovi na svete,” znie gratulácia od slávneho umelca. 

Pod odkazom sa hromadia gratulácie, ale niektoré komentáre vyvolávajú aj iné emócie. „Preboha! Čo vás to napadlo zverejňovať čierno-biele fotografie? Skoro som dostala infarkt,” napísala istá fanúšička. „Aj ja som sa zľakla, že niekto zomrel,” pridala sa ďalšia.  

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazí ďalší záber. 

 

 

Hoci Elton a David svoje deti, ktoré majú dnes 12 a 10 rokov, príliš často neukazujú, o otcovstve hovoria celkom otvorene. Keď im nebola umožnená adopcia rozhodli sa zadovážiť si dieťa inak. „Poradili nám, aby sme si našli slobodnú náhradnú matku. Rozhodli sme sa, že so vzorkou spermií prispejeme obaja, aby sme nevedeli, ktorý z nás je biologický otec," vysvetlil vo svojej knihe Elton. Za krstnú mamu im vybrali speváčku Lady Gaga. 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia