Synček známej Slovenky rastie ako z vody: FOTO v Halloweenskom kostýme nemá chybu!

Synček známej Slovenky rastie
Elton John
Zdroj: Ján Zemiar
2023-10-27 07:00:00 |

Dali si na tom poriadne záležať! Slovenská speváčka Suzie Hroncová patrí medzi celebrity, ktoré sú na sociálnych sieťach pomerne aktívne. V uplynulých dňoch sa tam pochválila fotkami s halloweenskou tematikou. Pozrite sa, aký je jej synček Riško rozkošný!

Halloweenska párty, či takto ladené vyučovanie sú už vo viacerých našich školách a škôlkach bežné. Deti si užívajú vyrezávanie a zdobenie tekvíc a taktiež zábavu v kostýmoch od výmyslu sveta. Takýto netradičný deň mal v škôlke aj synček speváčky Suzie Hroncovej, ktorá prípravu rozhodne neodflákla. 

Riško sa totiž vďaka kostýmu zmenil na Jokera a farbami hralo nielen jeho oblečenie, ale aj vlasy. Rovnako tak aj tekvička, ktorú do škôlky priniesol bola krásne vyzdobená. Ešte pred odchodom z domu si Riško spoločne s maminou urobili na pamiatku vydarené fotky, ktoré umelkyňa zverejnila na sociálnej sieti Facebook. 

 

 

Dobre ránko ! 🤩🧡💖 Tak my dnes máme Halloween 👻🎃 a prajeme Vám všetkým veselý deň! 🤪 pusinky Ps: Takúto krásnu tekvičku sme vyrobili ☺️ #halloween #pumpkin #svetlonos #happyjakdvagrepy

Posted by SUZIE on Thursday, October 26, 2023

 

Suzie Hroncová priviedla svojho synčeka Richarda na svet v lete 2019. Robí jej obrovskú radosť a speváčka si materstvo naplno užíva. V októbri 2022 však speváčka o jedného výnimočného muža svojho života prišla. Zomrel vtedy totiž jej otec - uznávaný hudobník Branislav Hronec. 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia