Slávna blondínka zverejnila NÁDHERNÚ FOTO: Takýto záber by mal mať v rodinnom albume každý!

Michelle Hunziker
Michelle Hunziker
Zdroj: Profimedia
2024-03-30 07:00:00 |

Michelle Hunziker je verejnosti známa nielen ako obľúbená moderátorka, ale tiež ako exmanželka hviezdneho speváka Erosa Ramazzoti. A hoci to znie neuveriteľne, už istý čas si užíva aj úlohu babičky. Pozrite, akou krásnou fotkou sa nedávno na sociálnej sieti Instagram pochválila.

Michelle Hunziker je krásna žena, ktorá na svoj vek rozhodne nevyzerá. V láske však veľa šťastia nemá. Len pred dvoma rokmi ju súd rozviedol s talianskym podnikateľom menom Tomaso Trussardi, s ktorým má dve mladšie dcéry. Rozvodom skončil aj jej zväzok so slávnym spevákom Erosom Ramazzottim. S ním ju už navždy bude spájať ich dcéra Aurora. 

Práve 27-ročná brunetka sa postarala o to, že z Michelle a Erosa sú už starí rodičia. Synčeka, ktorý dostal meno Cesare, priviedla na svet v apríli minulého roka. 

 

 

V uplynulých dňoch sa pyšná babička Michelle na sociálnej sieti Instagram pochválila zaujímavou momentkou, ktorú by mal mať v rodinnom albume hádam každý. Momentka zachytáva rovno štyri generácíie z ich rodiny. Maličký Cesare bude mať na pamiatku záber, na ktorom je spolu so svojou mamičkou, babkou a prababkou. Vydarený záber, však?!

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia