Sila súrodeneckej lásky! Brat princeznej Kate jej vyjadril podporu dojemným gestom

Kate Middleton má s
Kate Middleton má s bratom Jamesom pekný vzťah
Zdroj: Profimedia a SITA
2024-03-27 07:00:00 |

Princezná Catherine si momentálne prechádza náročným obdobím, keďže zvádza boj so zákernou rakovinou. Trojnásobnej matke je najväčšou oporou jej manžel William a podporné odkazy jej posielajú ľudia z rôznych kútov sveta. Silné slová adresoval brunetke aj jej mladší brat James.

Okolo princeznej Catherine sa v posledných týždňoch hromadili rôzne špekulácie. Dokonca sa opäť raz hovorilo o kríze v manželstve s princom Williamom. V piatok podvečer sa preto brunetka rozhodla prehovoriť a zastaviť tak ten obrovský rozruch, ktorý okolo jej osoby vznikol. 

V emotívnom videu, ktoré bolo zverejnené na profile Kate a Williama na sociálnej sieti Instagram, priznala, že bojuje so zákerným ochorením. Princezná sa svetom podelila aj o to, ako túto správu oznámili ich trom deťom. 

 

Obľubenej členke britskej monarchie vyjadrili podporu mnohí. Od samotného kráľa, cez švagra Harryho, rôzne celebrity až po jej brata Jamesa. Ten zverejnil fotografiu z rodinného albumu, na ktorej sú spoločne s Kate na nejakej túre. 

„Za tie roky sme spolu zdolali veľa hôr. Ako rodina s tebou zdoláme aj túto,” znie odkaz od Jamesa, ktorý týmto gestom dojal mnohých ľudí. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia