Prominentnému synčekovi diagnostikovali autizmus: SILNÝ ODKAZ slávneho otca!

Nick Cannon
Nick Cannon
Zdroj: SITA
2024-04-04 07:00:00 |

Americký herec a moderátor Nick Cannon patrí medzi najplodnejších oteckov zahraničného šoubiznisu. S viacerými ženami má už 12 detí. Pri príležitosti svetového dňa povedomia o autizme oznámil svetu, že jeho 2-ročnému synčekovi zistili túto diagnózu.

 

„V tento deň objímame rodiny po celom svete, prijímame spoločné výzvy a bojujeme za porozumenie. Poďme spoločne vytvoriť svet plný prijatia a súcitu,” znie odkaz, ktorý na sociálnej sieti Instagram zverejnil Nick Cannon a jedna z matiek jeho detí. 

V tomto príspevku zároveň priznali, že ich synčekovi nedávno diagnostikovali autizmus. „Náš krásny chlapec zažíva život v 4D a každý deň nás učí niečo nové. Jeho láska a sila rozžiaria každú miestnosť, do ktorej vojde. Sme požehnaní tým, že Boh vložil tak úžasnú dušu do našej opatery a my sme túto úlohu celým srdcom prijali,” dodali Zillionovi rodičia. 

 

 

Ako v súvislosti s tým tiež poznamenali touto vývinovou poruchou trpeli aj viacerí výnimoční ľudia z histórie. Uviedli Alberta Einsteina, či Isaaca Newtona. K určitým poruchám autistického spektra sa hlási viacero známych osobností. Spomenúť možno herca Atonyho Hopkinsa, speváčku Susan Boyle alebo jedného z najbohatších mužov sveta - Elona Muska. 

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia