Prominentná dcéra má NOVÉ PRSIA: Túžila po nich už ako 10-ročná, ale... Rodičia zúria!

Charlie Sheen a Denise
Charlie Sheen a Denise Richards
Zdroj: TASR
2023-11-19 07:00:00 |

19-ročná Sami Sheen je dcérou slávneho herca Charlieho Sheena a nemenej známej Bond Girl - Denise Richards. Tým svojim konaním neraz spôsobuje vrásky na čele. Nadšení vraj nie sú ani z toho, že si dala chirurgicky upraviť prsia.

Nie je žiadny tajomstvom, že keď sa búrlivák a hviezda sitkomu Dva a pol chlapa - Charlie Sheen dozvedel, že si jeho dcérenka zarába na platforme pre dospelých, takmer dostal infarkt. Naopak, jej matka Denise ju v tomto podporila a sama si dokonca založila účet na OnlyFans. 

Ubehol zhruba rok a slávny tatko svoj názor zmenil. 

 

V týchto dňoch šokuje 19-ročná Sami opäť. Podstúpila totiž plastiku a dala si spraviť silikóny. Jej slávna matka ju od tohto rozhodnutia odhovárala. Sama totiž má implantáty, čo trpko ľutuje a chce si ich dať odstrániť, lebo sú podľa jej slov toxické. 

Sami však jej slová nijako neovplyvnili. „Už ako 10-ročná som sa nevedela dočkať, kedy budem mať konečne veľké prsia ako moja mama. Všetkým mojím kamarátkam začali rásť a ja som si stále kládla otázku, kedy príde rad na mňa,” uviedla nedávno na margo toho blondínka. Tá už len čaká, aby sa jej jazvy po operácii zahojili a bude sa môcť novými vnadami pochváliť. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia