Shakira vzala do spoločnosti synov, známy spevák tehotnú partnerku... Aha, nevedel sa od nej odlepiť!

Shakira vzala do spoločnosti
Zdroj: SITA
2023-11-17 07:00:00 |

Mali so sebou svojich najvernejších podporovateľov! Včera večer sa v španielskej Seville konalo udeľovanie cien Latin Grammy Awards. Zo sošiek sa tešila hviezdna Shakira, ktorej robili garde jej vyparádení synovia. Na červenom koberci zaujal aj spevák Maluma, ktorý sa čoskoro stane otcom. Jeho tehotná partnerka vyzerala skvele. Pozrite!

Hoci meno speváčky Shakiry bolo v posledných mesiacoch spájané s viacerými známymi mužmi, ani jeden z nich nie je jej oficiálnym partnerom. Slávna umelkyňa má za sebou poriadne bolestivý rozchod s otcom svojich dvoch synov - futbalistom Gerardom Piquém. Toho v niektorých svojich piesňach nijako nešetrila a so sklamaním s v podstate aj takýmto spôsobom vyrovnala. 

V pracovnej sfére žne Shakira jeden úspech za druhým. Ocenenia získala aj na Latin Grammy Awards, kde so sebou vzala aj milovaných synov. 9-ročny Milan a o dva roky mladší Sasha mali na sebe rovnaké outfity a z triumfu svojej matky sa veľmi tešili. 

 

 

Úsmev a najväčšie šťastie bolo cítiť aj z iného rodáka z Kolumbie. A to zo speváka Malumu, ktorému priateľka Susana Gomez čoskoro porodí prvé dieťatko. Budúci rodičia spolu ochotne pózovali prítomným fotografom a pri pohľade na umelca musí byť každému jasné, že prežíva najkrajšie chvíle svojho života. 

 

 

Tehotenstvo svojej partnerky oznámil Maluma len nedávno a to pomerne originálnym spôsobom. Dvojica už prezradila, že budú mať dievčatko. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia