Hana Lasicová gratulovala dcére k narodeninám: To nemá chybu!

Hana Lasicová gratulovala dcére
Hana Lasicová s dcérami
Zdroj: Ján Zemiar
2023-11-16 07:00:00 |

Ak porodíte dcéru, neraz sa stane vašou najlepšou priateľkou. Puto medzi matkou a dcérou je často to najsilnejšie a najkrajšie. Svoje o tom vie aj Hana Lasicová, ktorá má doma takéto parťáčky hneď dve. Staršia z nich - Ester v týchto dňoch oslávila narodeniny.

Instagramový profil Hany Lasicovej, ktorá je dcérou legendárneho Milana Lasicu a krásnej Magdy Vašáryovej, rozhodne nie je nudný. Sympatická scenáristka a spisovateľka tam neraz zdieľa čriepky zo svojho súkromia a zaujímavé fotografie. 

Koncom septembra poriadne prekvapila, keď priznala, že už nejaký čas netvorí pár s otcom svojich dvoch dcér - Andrejom. Po dlhých rokoch si totiž k sebe našli cestu s jej dávnou láskou z minulosti. „Život mi pripravil rozprávkový scenár, aký by som sama považovala za prehnane sladký. No po 1,5 roku to už ďalej nemôžem a nechcem skrývať,” povedala na margo staronového vzťahu. 

 

V týchto dňoch upriamila Hana pozornosť na svoju staršiu dcérku Ester. „Moja prvorodená dcéra je moja duša. Keby som bola tak stará ako ona, snažila by som sa, aby bola moja najlepšia kamarátka. Takto to mám ešte lepšie, lebo je dcéra a kamarátka, čo je tá najlepšia kombinácia na svete, lebo sa môžete pohádať a aj tak musíte spolu existovať,” uviedla pri popise ich spoločných fotografií.

Zároveň trošku odhalila, aká jej staršia dcéra je. „Keby sme Ester nemali, tak nikam neprídeme načas, zabudneme doma peňaženku, chodíme v nevyžehlenom a necháme všade zapálené svetlo. Nech to s nami ešte predlho vydrží. Lebo my bez nej by sme to nevedeli. Všetko najlepšie k narodeninám,” dodala pyšná mamina. A my sa k jej gratulácii tiež pripájame!

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia