Známa kráska čaká 6. dieťatko: Pôrod je moja droga!

Známa kráska čaká 6.
Zdroj: pixbay.com
2023-08-30 07:00:00 |

V súčasnej dobe nie je až tak bežné mať viacero detí. Avšak aj medzi prominentnými mamičkami je možné nájsť maminy, ktoré priviedli na svet viac ako štyri ratolesti.

Spomenúť možno napríklad manželku slávneho herca Aleca Baldwina - Hilariu. Alebo aj príklad z našich končín - influencerku Michaelu Salák, ktorú verejnosť pozná ako manželku hokejistu Alexandra Saláka. Tá totiž momentálne nosí pod srdcom šieste dieťatko. 

 

 

 

O tom, ako sa cíti, či ako prebieha jej tehotenstvo rozprávala nedávno v relácii Holky na víně. Ako kráska prezradila, ide o jej posledné tehotenstvo. Takže si ho naplno užíva a odmieta sa trápiť malichernosťami. „Nechávam to všetko plynúť, užívam si to a nestresujem sa. Hovorim si, to je krása. Každá tehotná žena vyzerá ako bohyňa, je bohyňa a mala by sa tak cítiť a okolie by jej to malo hovoriť poriadne nahlas,” uviedla Michaela.

Sympatická mamička si zaspomínala aj na posledný pôrod a priznala, že prebehol bez epidurálu a ostatných tíšiacich prostriedkov. „Ten moment, keď sa narodí dieťatko, tak to je to najviac na svete. Podľa mňa neexistuje nič krajšie, takže je to pre mňa taká droga a ja sa na to teším. Potom mi bude veľmi ľúto, že už to nezažijem,” povedala na margo toho Salák, ktorej ku dvom dcérkam a trom synom pribudne ďalší chlapček. 

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia