Dominika Cibulková dala pokrstiť dcérku: Ako skutočná PRINCEZNÁ... Ten LUXUS vám vyrazí dych!

Dominika Cibulková dala pokrstiť
Dominika Cibulková s manželom Michalom
Zdroj: profimedia.sk
2023-08-28 07:00:00 |

Nie je tajomstvom, že významné udalosti sú v rodine Dominiky Cibulkovej oslavované skutočne veľkolepo. Inak tomu nebolo ani v prípade nedeľných krstín jej rozkošnej dcérky Ninky. Pozrite sa na tú nádheru!

Skvelá kariéra a krásna rodinka! Úspechy z tenisových kurtov nie sú to jediné, čím sa môže slovenská tenistka Dominika Cibulková pochváliť. Spoločne s manželom Michalom totiž tvoria dokonalý a zohratý pár. Zároveň sú rodičmi Jakubka (3) a Ninky (5 mesiacov), ktorí sa im ozaj vydarili. 

Dominika má na sociálnej sieti Instagram 481-tisíc followerov, s ktorými sa pravidelne delí o momentky zo svojho súkromia. A stáva sa celkom často, že sa pri sledovaní jej príspevkov usmievajú, či sú príjemne šokovaní. 

Cez víkend zverejnila dvojnásobná mamička zábery z popmezného obedu, na ktorom spoločne s rodinou a vybranými priateľmi oslavovali krst dcérky Ninky. Ten sa konal v priestoroch Barokovej záhrady na Bratislavskom hrade. Ako vidno na záberoch, Dominika myslela na každý detail a hostia sa nepochybne museli cítiť výnimočne. 

Samotný krst sa konal v Dóme svätého Martina, kde mali Dominika a Michal svadbu a kde bol taktiež pokrstený aj ich synček Jakubko. Ako blondínka prezradila, všetky spomínané sviatosti vykonával ten istý kňaz. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia