Cibulková porodila vytúženú dcérku Ninku: Takýto ju s ňou čaká život!

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková
Zdroj: Ján Zemiar
2023-03-20 14:00:00 |

Rodina Dominiky Cibulkovej sa rozrástla. Na svet priviedla svoje druhé dieťatko, dcérku, ktorej spoločne s manželom dali meno Nina. Viete, aký je jeho význam?

Populárna bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková sa na svojom instagramovom profile pochválila, že spolu s Michalom Navarom sa im v nedeľu narodilo druhé bábätko. K synčekovi Jakubkovi pribudla dcérka, ktorej dali meno Nina.  Od fanúšikov sa pod jej príspevkom, objavilo množstvo nadšených gratulácií.

 

Viete, aký je význam mena Nina?

Meno Nina pochádza prvotne z gréckeho jazyka, konkértne zo slova „Ninos", uvádza calendar.zoznam.sk. Nositeľky tohto mena sa môžu pochváliť tým, že im záleží na šťastí svojich najbližších a usilujú sa im vždy učariť úsmev na tvári. Nina sa snaží udržať si v blízkosti ľudí, ktorí ju tolerujú so všetkými dobrými, ale aj zlými vlastnosťami. Občas býva nerozhodná, no na druhej strane, vie uprednostniť názory iných, takže sa dokáže prispôsobiť.

Záleží jej na tom, aby mala okolo seba ľudí s dobrým srdcom a rovnako sa snaží riadiť svoimi morálnymi zásadami pri výbere partnera. Verí svojmu úsudku a necháva sa viesť nielen rozumom, ale aj intuíciou. Dokáže byť tajomná a ľudí okolo seba neustále prekvapovať.

Vhodnou farbou pre Ninu je práve červená.


Autor: © Zoznam/spuntik.sk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia