Známa influencerka čaká svoje PRVÉ dieťatko: Namiesto gratulácií ju ľudia poriadne SKRITIZOVALI

Známa influencerka čaká svoje
Nikola Čechová
Zdroj: Instagram/shopaholicnicol
2023-08-29 11:00:00 |

Tak tomu sa povie krásna správa! Z úspešnej a obľúbenej českej influencerky Nikoly Čechovej sa čoskoro stane mamina. Na jednej strane ju ľudia zaplavili gratuláciami, no našlo sa mnoho takých, ktorí ju poriadne skritizovali.

Nikolu Čechovú poznajú mnohí fanúšikovia skôr pod umeleckým menom Shopaholicnicol. Na Instagrame ju sleduje viac ako 745-tisíc ľudí a preslávila sa napríklad aj účasťou v reality šou Survivor. Nikol síce zverejňuje veľa vecí zo svojho života, no svoje súkromie si celkom stráži.

V auguste 2021 oznámila, že sa po 4 rokoch rozišla s režisérom a kameramanom Jakubom Mahdalom. Odvtedy sme ju s iným mužom nevídali, avšak na začiatku tohto júla na svojom profile ukázala Adama, ktorý je podľa jej slov dôvodom, prečo sa posledné mesiace nemôže prestať usmievať. 

 

Dieťa po pár mesiacoch vzťahu

33-ročná influencerka teraz prekvapila všetkých fanúšikov, keď sa na svojom profile ukázala s tehotenským bruškom. Podľa jeho veľkosti môžeme súdiť, že už pár mesiacov nosí svoj poklad pod srdcom. Síce ju zaplavilo množstvo gratulácií aj od známych osôb a influencerov, nedalo sa nevšimnúť si veľa kritiky, ktrorá sa na ňu zvalila. Dôvodom je to, že otehotnela krátko po tom, ako sa dala dokopy s jej novým priateľom.

"Veď ste sa sotva spoznali," napísala jedna komentujúca. Ďalšia sa k nej pridala a napísala, že je to rýchlosť blesku. Pridali sa k nim aj ďalšie ženy, ktorým sa nepáčilo, že sa do takéhoto záväzku vrhla po pár mesiacoch vzťahu. 

Našťastie sa našli aj fanúšičky, ktoré sa Nikoly zastali a daným ženám odkázali, že to nie je ich vec a mali by sa starať hlavne o seba. Dôležité je, aby sa ľúbili. Každopádne, my sa pripájame ku gratuláciám, pretože ide o naozaj krásnu správu. 


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/shopaholicnicol

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia