Slávny herec zverejnil FOTO s krásnou manželkou a 7 deťmi: Používajte kondóm, odkázal im fanúšik!

Alec Baldwin s manželkou
Alec Baldwin s manželkou Hilariou
Zdroj: SITA
2023-09-06 07:00:00 |

Pochválil sa svojou veľkou a krásnou rodinkou! Slávny hollywoodsky herec Alec Baldwin sa doma rozhodne nenudí. A nielen doma, čo dokazuje aj záber, ktorý v týchto dňoch zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

Alec Baldwin má za sebou výraznú hereckú kariéru a rozhodne zaujímavý je aj jeho súkromný život. V minulosti bol ženatý s kolegyňou Kim Basinger, s ktorou majú dcéru Ireland. Šťastie však našiel až po boku mladšej inštruktorky jogy - Hilarie. Tá si v manželstve so slávnym hercom splnila sen o veľkej rodine.

Dvojica má totiž spolu 7 ratolestí - Carmen (10), Rafael (8), Leonardo (6), Romeo (5), Eduardo (2), Maria (2) a Ilaria (11 mesiacov).  

Baldwin v uplynulých dňoch zverejnil záber, ktorý zachytáva, ako to asi vyzerá, keď sa všetci spolu vyberú do ulíc. A hoci väčšina fanúšikov mu jeho krásnu rodinu chválila, našli sa medzi nimi aj takí, čo mali nevhodné a drzé komentáre. „Nabudúce použite kondóm,” napísal jeden z nich. „Ten mali radšej použiť tvoji rodičia,” reagoval pohotovo iný fanúšik.

 

 

Prominentný párik si z takýchto hlúpych komentárov nerobí ťažkú hlavu. Hilaria podľa vlastných slov vždy túžila po veľkej rodine a pri pohľade na Baldwinovu usmiatu tvár je jasné, že aj on si život so svojimi milovanými drobcami užíva. Nečudo, veď deti sú radosť...


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia