FOTOHÁDANKA Šikana, drogy či strata bábätka: Dnes je táto hviezda reality šou šťastnou manželkou a mamou!

FOTOHÁDANKA Šikana, drogy či2024-03-27 11:00:00 |

Jej život nebol prechádzkou ružovou záhradou. Prešla si naozaj všetkým. Vďaka svojmu milovanému manželovi a malej dcérke je však naplnená šťastím.

Mnohí ju poznali dávno predtým, ako zahviezdila na obrazovkách TV Markíza. Pýšila sa totiž skvelými výsledkami v oblasti fitness. Súťažný duch a dobrodružná povaha ju priviedli aj na kasting do reality šou Farma, ktorým taktiež úspešne prešla.

Na statku však nepatrila medzi obľúbencov a ani medzi divákmi nemala veľa priaznivcov, ktorí by jej fandili. Počas boja o finančnú výhru bola totiž súčasťou niekoľkých intríg a nekalých praktík. Po návrate domov ju tak čakala trpká realita v podobe poriadne ostrých hejtov, čo ju priviedla až ku psychológovi.

Napriek tomu, že si v živote prešla rôznymi ťažkými obdobiami, vždy sa dokázala sama postaviť na nohy. Až na spomínanú Farmu.

,,Tých traum mám toľko, že by som ich kľudne vedela rozdať na desať ďalších žien a aj to by bolo na ne veľa,” šokovala úprimne pred pár mesiacmi v rozhovore pre Markiza.sk. Narážala tým napríklad na šikanu, násilie, ťažký rozvod rodičov, drogy, stratu bábätka či veľmi ťažké tehotenstvo - to všetko ju, bohužiaľ, v minulosti neminulo.

Drogy vyskúšala prvýkrát iba ako 14-ročná a práve z tohto obdobia pochádza aj snímka, ktorú zverejnila na Instagrame po tom, čo sa jej jeden z fanúšikov opýtal, kedy začala s fitkom. 

Mladá slečna z fotografie je Lucia Gašparíková, víťazka zatiaľ poslednej 15. série reality šou Farma. Z náročného boja si odniesla 83 600 eur, s ktorými mala v pláne sa podeliť aj s niektorými súpermi. Všetky konflikty sa po finále zažehnali a Lucia si môže opäť spokojne nažívať svoj rodinný život po boku o 12 rokov mladšieho manžela Vladka a ich spoločnej dcérky Eli a tešiť sa z priazne fanúšikov. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/bodybyluciaka

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia