FOTOHÁDANKA V minulosti žila v zahraničí, no kariéru rozbehla na Slovensku: Z rozkošného dievčatka vyrástla obľúbená speváčka!

FOTOHÁDANKA V minulosti žila2024-04-04 15:00:00 |

Je talentovaná, krásna, úspešná a ešte k tomu všetkému aj veľmi milá bytosť. Pred pár dňami dokonca oslávila svoje tretie okrúhliny. Viete, kto je táto mladá slečna?

Narodila sa 24. marca pred 30-timi rokmi v Novom Meste nad Váhom, kde vyrastala s maminou, sestrou a babičkou. Život na Slovensku sa jej však v tínedžerskom veku zunoval a chcela skúsiť šťastie v zahraničí. V 17-tich tak nabrala odvahu a odišla študovať do Dánska, kde bol jej hlavným odborom dizajn.

Po ukončení strednej školy sa domov nevrátila. Jej túlavé topánky ju zaviedli do Londýna, kde žila a pracovala dva roky.

Keď mala 21, prihlásila sa do 4. série šou Česko Slovenská SuperStar, kde pred porotou a dvomi národmi naplno rozbalila svoj spevácky talent. A vyplatilo sa! V súťaži si získala nielen prísnu porotu, ale aj sympatie divákov, ktoré ju posunuli až do finále. A tam sa už stala víťazkou, kde za sebou nechala strieborného Štěpána Urbana. Rivalita však medzi súpermi určite nevládla, práve naopak. Vykľula sa medzi nimi láska, ktorá prerástla až do takmer 4-ročného vzťahu.

Ten posledný mala obľúbená speváčka s bývalým futbalistom Filipom Šebom. Len nedávno sa prevalilo, že dvojica sa údajne rozišla a už nejaký čas spolu nežije.

Ak ste si správne pospájali indície, muselo vám vyjsť jedno jediné meno - Emma Drobná. Práve autorka hitov, ako Smile, Words, Remember, Try či Yeah Baby! oslávila pred pár dňami 30 rokov a pri tejto príležitosti zverejnila jej sestra Zuzka snímku z ich detstva. No nie sú slečny Drobné rozkošné?


 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/emmadrobna

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia