FOTOHÁDANKA Jej hlas pozná každý, prepožičala ho aj svetovým hereckým hviezdam: Viete, kto je táto študentka?

FOTOHÁDANKA Jej hlas pozná
Zdroj: Instagram/gabrielaskrabakova
2024-04-29 15:00:00 |

Jej jedinečný hlas, ktorý prepožičala množstvu seriálových a filmových postáv, pozná snáď každý. Dá sa však to isté povedať aj o mladej umelkyni z fotografie?

Narodila sa v Trnave a ako mladé dievča sa túžila stať kozmonaoutkou. Napokon v sebe objavila umelecké vlohy, ktoré ju priviedli až na Vysokú školu múzických umení v Bratislave. Účinkovala v rôznych divadlách, či už v Slovenskom národnom divadle, Novej scéne, GUnaGU alebo West. Taktiež ste ju mohli vidieť vo filmoch, ako Žaby a iné ryby, Tajomstvo alchymistu Storitza, Útek, Lucidor, Škriatok, Na tenkom ľade a mnohých ďalších.

Jej veľkou doménou je dabing. Svoj pekný hlas prepožičala herečkám Sandre Bullock, Nicole Kidman, Anne Hathaway, ale aj legendárnej Manuele. V súčasnosti pracuje aj ako dabingová režisérka, ktorá má pod palcom svojich kolegov.

Čo sa týka vzťahov, v minulosti tvorila pár s niekoľkými známymi mužmi. Po hercovi Mirovi Nogovi či slávnom talianskom spevákovi Al Banovi, ktorý je od nej o viac ako 20 rokov starší, našla šťastie pri nemeckom podnikateľovi Walterovi Kreutzovi. Tomu v roku 2005 povedala áno. Ani táto láska však nevydržala a bola plná turbulentných zvratov. Z manželstva ostali známej slovenskej umelkyni dvaja synovia 18-ročný Filip a 11-ročný Marcus.

Snímka, na ktorej pózuje ešte ako študentka VŠMU, pochádza z predstavenia Radúz a Mahulena, kde dostala príležitosť zahrať si hlavnú rolu. ,,Bolo to veľmi príjemné skúšobné obdobie, na ktoré rada spomínam.. Získala som cenné priateľstvá, niektoré trvajú dodnes.. Bola som taká mladá.. Mala som toľko ideálov a plánov..,” zaspomínala si herečka Gabika Škrabáková, ktorá sa, samozrejme, na záberoch, aj nachádza.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia