PREKVAPIVÉ trpké priznanie Barbory Švidraňovej: Na všetko je sama, otec sa so synčekom nestretáva ani naňho neplatí!

Barbora Švidraňová
Barbora Švidraňová
Zdroj: Instagram/_basie_
2024-04-08 11:00:00 |

Pred šiestimi rokmi to vyzeralo, že si žije svoj sen. Po boku talianskeho priateľa žiarila šťastím a spoločne sa tešili z príchodu synčeka na svet. Ich spoločná rozprávka však netrvala dlho a Barbora Švidraňová ostala na všetko sama.

Barbora Švidraňová sa obracia na všetky strany. Hrá v divadle, muzikáloch, vystupuje s kapelou, účinkuje v seriáli Nemocnica a ešte je aj zakladateľkou holistického centra, ktoré predstavuje akýsi wellness pre dušu.

Popri pracovných povinnostiach sa talentovaná umelkyňa, samozrejme, stíha venovať aj synčekovi, ktorého už roky vychováva sama. Ako prezradila pre Nový Čas, takmer 6-ročný Gabriel sa s Francescom naposledy stretol pred piatimi rokmi.

,,Bola korona a všetko než sa ustálilo, tak som s ním cestovať nechcela. Navyše s malým dieťaťom sa ťažko cestuje,“ uviedla hviezda zo Žiliny, ktorá si však uvedomuje, že je už čas, aby sa situácia zmenila. Uvažuje preto, že by za chlapčekovým otcom a jeho rodinou cez leto vycestovali do Talianska.

Gabko úplne kontakt s otcom neprerušil. Volávajú si prostredníctvom videohovoru. Vzhľadom na hudobníkovu prácu je však aj to komplikované. „Ako často si volajú, závisí od toho, kde práve Francesco je. Teraz bol v Japonsku a Číne, a to je veľký časový posun, tak to nebolo často. Ale býva to ako-kedy. Raz za mesiac, niekedy každý týždeň. Je to dosť individuálne,“ priblížila Basie.

Ako tiež známa herečka a speváčka uviedla, sama je nielen na výchovu, ale aj na zabezpečenie všetkých potrebných vecí. „Na malého mi Francesco neplatí, lebo nie je ani zapísaný v jeho rodnom liste. Takže sme to nikdy nejako neriešili. Som matka samoživiteľka,“ prekvapila ryšavá kráska, po ktorej boku sa od rozchodu so synčekovým otcom žiadny ďalší muž neobjavil.

 

 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Nový Čas

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia