PREKVAPIVÉ priznanie: Slovenská moderátorka sa poistila do budúcna: V 35 rokoch si nechala ZMRAZIŤ...

PREKVAPIVÉ priznanie: Slovenská moderátorka
Zdroj: Instagram/mariazelinova
2024-04-19 15:00:00 |

Vyzerať mlado síce môžeme, no naše telo vek neoklame. Čím sú ženy staršie, tým klesá ich plodnosť, čo si mnohé plne uvedomujú. Moderátorka Mária Zelinová sa do budúcnosti rozhodla poistiť zmrazením svojich vajíčok.

Téma, o ktorej sa veľa nehovorí, a predsa by sa malo. Rovnako to vníma aj moderátorka a modelka Mária Zelinová. Tá na Instagrame priznala, že dlho rozmýšľala, či sa s verejnosťou podelí o dôležitý životný krok. Avšak podľa nej nejde o natoľko citlivú vec, akou je napríklad umelé oplodnenie, a tak skúsenosť so zmrazením svojich vajíčok posúva ďalej.

,,Celé zmrazovanie vajíčok vnímam ako: “Poistenie do budúcna”! Poviem vám, dýcha sa mi teraz ľahšie," napísala Majka s tým, že keby o tejto možnosti vedela pred piatimi rokmi, určite by do toho išla skôr. Aj preto chce  u žien prostredníctvom seba zvýšiť informovanosť.

,,Milujem cestovanie, svoju prácu a pre budovanie kariéry, ktorá ma extrémne napĺňa, som “túto tému” tlačila ako snehovú guľu pred sebou. Posledné 2 - 3 roky už len počúvam z každej strany, kedy budeš mať dieťa?! Nie je to príjemné. Ja z toho síce úzkosti nemám (našťastie), ale sú ženy, ktorým už len táto otázka môže veľmi ublížiť,” uviedla blondínka, ktorá celý proces zosumarizovala do krátkeho videa. 

Majka priznala, že mala veľký stres, či sa táto jej cesta podarí. Vajíčka jej napokon odobrali. ,,Hodnotím to pozitívne, aj keď posledné dni neboli ľahké (fyzicky). Čo sa týka psychiky (toho som sa obávala najviac), som bola úplne v pohode, vysmiata,” priznala na záver 35-ročná moderátorka Fun rádia či redaktorka relácie Smotánka. Všetky podrobnosti o jej zákroku sa dozviete vo videu.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/mariazelinova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia