Ľudia KRITIZUJÚ známu mamičku za to, že rodila ako 45-ročná: Tá im posiela TREFNÝ odkaz

Ľudia KRITIZUJÚ známu mamičku
Patti Avery Schmidt s dcérkou
Zdroj: Instagram/pattischmidt
2023-09-22 15:00:00 |

Kým kedysi bolo materstvo po štyridsiatke takmer nepredstaviteľné, v súčasnosti nie je ničím výnimočným. Niektorí ľudia ale zvyknú tieto matky kritizovať a svoje o tom vie aj známa mamička Patti Avery Schmidt, ktorá svoju dcérku porodila ako 45-ročná.

Patti Avery Schmidt je na sociálnych sieťach známou tvárou. Na Instagrame ju sleduje cez 293-tisíc ľudí a ešte väčšiu popularitu má aj na svojom TikToku. Známa je najmä tým, že ako 45-ročná porodila svoju dcérku. Okrem nej ale s mužom má aj troch synov, ktorí sú však už dospelí a mali ich krátko po dvadsiatke. 

 

Patti často dostáva nepríjemné otázky ohľadom toho, či už nie je stará a či je podľa nej v poriadku mať v takomto veku malé dieťatko. Vo svojich príspevkoch ale ukazuje, že má energie často viac ako majú mladé ženy a vôbec v tom nevidí žiadnu prekážku.

Neprajníkom posiela jasný odkaz

Zahraničný portál Tyla nedávno upozornil na jedno z jej videí, v ktorom posiela všetkým hejterom odkaz. "Ženy, ktoré majú deti po štyridsiatke, nie sú ničím novým. Roky plodnosti trvajú desaťročia, takže nechápem, prečo je to pre niektorých ľudí šokujúce. Poznám veľa starších mamičiek, teraz aj v čase, keď som vyrastala," začala v úvode.

"Jednou z najčastejších kritík, ktoré vidím na internete, je, že nie je fér mať deti po štyridsiatke, pretože tie deti s vami nebudú mať toľko času, ako keby ste ich mali, keď ste boli mladšie. Pravdou je, že nikto nevie, koľko času má, ale povedzme, že pre účely argumentácie máme všetci rovnaký počet rokov a všetci vypršíme presne v ten istý deň. Znamená to, že sme povinní ďalšej generácii rodiť čo najskôr?" pýta sa v závere svojho videa. 

 

Patti vo svojich príspevkoch vyzerá veľmi šťastne a rovnako aj jej dcérka. Užívajú si spoločne strávený čas a rozkošné dievčatko si užíva pozornosť na sociálnych sieťach. Už na prvý pohľad vyzerajú všetci ako harmonická a spokojná rodina, a to aj napriek tomu, že medzi najstarším a najmladším dieťaťom je viac ako 20-ročný vekový rozdiel. 

 

 


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Tyla & TikTok/pattiaveryschmidt

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia