Ondrej Kandráč je milujúcim otcom a manželom: NEUVERÍTE, čím vie Eriku najviac potešiť!

Ondrej a Erika Kandráčovci
Ondrej a Erika Kandráčovci
Zdroj: Instagram/kandrac.ondrej_official
2024-05-05 19:00:00 |

Úspešná kariéra a šťastná rodina - je možné to skĺbiť a mať oboje? Keď sa chce, všetko sa dá. Spevák, hudobník či moderátor Ondrej Kandráč tvrdí, že to nie je ľahké a ani dokonalé, no spoločné chvíle sú o to vzácnejšie.

Ondrej Kandráč pochádza z obce Krásna Lúka ležiacej v okrese Sabinov, no zakotvil v Košiciach, kde žije aj so svojou krásnou manželkou a tromi deťmi. Z metropoly východu však často uteká za prácou, ktorej má nemálo v Bratislave.

Presťahovať sa z jedného konca Slovenska na druhý nie je vôbec ľahké rozhodnutie, obzvlášť s početnou rodinou. Ako sú na tom Kandráčovci - rozmýšľajú nad presunom do hlavného mesta, aby mohli byť všetci spolu častejšie?

,,Tému sťahovania čas od času riešime. Nie je to však úplne jednoduché, keďže deti majú v Košiciach kopec kamarátov a chodia tam aj do školy. Spolu s manželkou sme obklopení ľuďmi, ktorých máme radi. Sú tam naše rodiny, priatelia, spolužiaci. Život v Košiciach i na samotnom východe má svoje čaro. To mesto má silný multikultúrny charakter, ktorý je v mnohých smeroch nadčasový. Aj keby sme sa raz odsťahovali a budeme kdekoľvek, východ bude miestom, odkiaľ pochádzam a kde som sa narodil,” uviedol v rozhovore pre Nový Čas známy folklorista.

Keďže spoločných chvíľ s milovanými nie je veľa, Ondrej si ich vtedy skutočne užíva. S manželkou Erikou sa dokonca snažia držať jednej zásady. ,,Je úplne jedno, kam na dovolenku a za relaxom ideme, dôležité je, aby sme išli spolu. Zatiaľ sa nám to celkom darí, aj keď mi je jasné, že jedného dňa nám deti povedia, že už s nami chodiť nechcú. Cítim, že ten čas je už blízko,” prezradil huslista. Ako otec vraj síce nie je ideálny, no milujúci rozhodne áno. A aký je manžel?

S Erikou je umelec 15 rokov, počas ktorých si podľa jeho slov prešli aj nejednou búrkou. ,,Boli, sú a asi aj budú. Dôležité však je, aby po búrke stále vyšlo slnko,” myslí si Ondrej. Recept na šťastné manželstvo ale nemá a netrúfa si ani rozdávať rady. Vie však, čím polovičku vždy poteší.

,,Keď za sebou umyjem sprchovací kút, upracem si veci v skrini, alebo odložím zubnú kefku do pohára. Samozrejme, nezneužívam to a robím to iba raz za čas,” odhalil pikošky zo súkromia, čím naznačil, že k puntičkárom zrejme nepatrí a domáce práce necháva radšej na manželku.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Nový Čas

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia