Monika Beňová má už doma veľkú slečnu: Dlhé vlásky, nalakované nechty a z tých topánok odpadnete!

Monika Beňová
Monika Beňová
Zdroj: Instagram/monicabenova
2024-04-20 11:00:00 |

Pred štyrmi rokmi ostalo Slovensko v šoku, keď na verejnosť prenikla  správa, že politička Monika Beňová čaká po 50-tke druhé dieťa. Čas letí ako voda a z jej dcérky je dnes veľká slečna.

Monika Beňová je živým dôkazom, že v láske na veku nezáleží. Poslankyňa Európskeho parlamentu za stranu SMER – sociálna demokracia je šťastná po boku o 16 rokov mladšieho advokáta Ľubomíra Klča. Atraktívna politička je taktiež dôkazom, že mať zdravé a krásne dieťa je možné aj vo vyššom veku. 

Dcérku Leu, ktorá prišla na svet prvý novembrový deň 2020, Monika porodila práve Ľubomírovi. Z dievčatka je už veľká škôlkarka a jej známa mamina sa ňou neváha pýšiť ani na sociálnej sieti.

Podľa nedávnych záberov je jasné, že malá blondínka je poriadna parádnica. Nosí dlhé vlásky, nalakované nechtíky a veľmi rada si skúša aj maminkinu obuv. ,,Fotka z domu, Lea si ráno “vybrala” topánky do škôlky. Že maminine chce,” okomentovala 55-ročná Beňová snímku svojej Leušky, ktorá má na nohách obuté jej biele lodičky. Pozrite sa na ňu, no nie je rozkošná?

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/monicabenova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia