KONEČNE čas na seba! Gabika Marcinková má už obe deti v škôlke: NEUVERÍTE, na čo sa dala!

Gabika Marcinková
Gabika Marcinková
Zdroj: Instagram/tvmarkizaofficial
2024-04-13 15:00:00 |

Obľúbená herečka Gabika Marcinková je aktívnou mamičkou, ktorá sa venovala práci aj popri starostlivosti o dve maličké deti. Teraz však už obe chodia do škôlky, čo znamená, že má známa kráska konečne viac voľného času.

Natáčanie seriálov, filmov či účasť v Let's Dance. Pre iné mamičky s malými deťmi nepredstaviteľné, no Gabika Marcinková na materskej dovolenke všetko zvládala. Netajila sa však tým, že využívala aj pomoc opatrovateliek.

Staršia dcérka Emka má päť rokov a mladší synček Jakubko nedávno oslávil tri. Už aj on začal chodiť tento rok do škôlky, a tak má zrazu populárna herečka konečne voľný čas, ktorý využíva skutočne naplno.

,,Vždy som sa snažila hýbať a venovať sa sama sebe aj popri deťoch. Veď to, že som počas materskej občas niečo natočila, bol vlastne spôsob, ako v tom celom nestratiť samu seba. Ale teraz sa mi opäť otvárajú nové možnosti a venujem sa starým aj novým záľubám,” prezradila Marcinková pre Plus 7 dní.

Škôlku vníma Gabika ako veľkú pomoc, ktorá jej priniesla úľavu. ,,Áno, veľmi ma upokojuje, že viem neprerušovane upratovať bez toho, aby som riešila bitky, konflikty a požiadavky. Viem behať bez toho, aby som sa rozprávala s deťmi,” priznala 35-ročná brunetka.

Gabika v sebe našla veľkú lásku k tancu, a tak dokonca navštevuje tanečné tréningy. Avšak namiesto spoločenských tancov, ktorými vyrážala dych v minuloročnej sérii Let's Dance, sa prekvapivo rozhodla pre lekcie hiphopu. 

,,Takže si plním detské sny. A popritom sa zo mňa stáva trpezlivejší a šťastnejší človek, keď som zase so svojimi deťmi,” uviedla dvojnásobná mamička, ktorá má energie na rozdávanie. Odkiaľ ju však berie?

,,Asi je to aj dedičné, ale aj na tom vedome pracujem. Žije sa mi dobre, keď sa cítim plná optimizmu a keď mám pocit, že počas dňa toho veľa stihnem,” vyjadrila sa Gabika, ktorá aktuálne nemá žiadnu pracovnú métu. Keďže si uvedomuje, že škôlka je zradná a deti si z nej vedia priniesť rôzne choroby, niektoré projekty radšej odmietla a čas venuje práve sebe.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Plus 7 dní

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia