Známa modelka predvádzala v 6. mesiaci tehotenstva: NECHUTNÉ, čo si vypočula na svoju postavu!

Známa modelka predvádzala v
Iskra Lawrence
Zdroj: Instagram
2024-06-08 07:00:00 |

Slávna modelka neverila vlastným očiam, keď uvidela nechutné komentáre na svoje telo. Stretla sa s body shamingom. To vážne jej toto ľudia písali?

Iskra Lawrence je úspešnou britskou plus size modelkou. Svojej práci sa neprestala venovať ani počas druhého tehotenstva a aktuálne predvádzala na móle v 6. mesiaci. Namiesto úspechu sa však stretla s body shamingom.

Od niektorých ľudí si vypočula nechutné komentáre na svoju postavu, ktorú predviedla v bikinách na týždni módy v Miami. Neprajníci sa o nej vyjadrovali, že je tučná, že jej postava nevyzerá vôbec zdravo či žiari len jej celulitída. „Stále neverím, že v roku 2024 (a so všetkým, čo sa deje vo svete), sa to hanobenie tehotnej ženy zdalo ako najlepšie využitie vášho času?" napísala ku príspevku.

Aj keď takéto slová vedia poriadne zamávať so psychikou človeka, budúca mamička sa nad nimi povzniesla. „Ale chcem poďakovať týmto trollom za to, že boli mnou tak posadnutí, že z komentovania môjho veľkého tučného tehotného tela urobili svoju najväčšiu prioritu. Tak pôsobivé, že nemáte nič dôležitejšie," dodala. Samozrejme sa našli v sekcii komentárov aj pozitívne reakcie, no tých bolo zaručene menej.

Modelka sa čoskoro stane dvojnásobnou mamičkou. Svoje prvé dieťatko, syna Alpha, porodila v roku 2020 a má ho s partnerom Philipom Payneom.


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia