Slávna kráska tesne pred PÔRODOM: Ukázala sa v spodnej bielizni!

Jenna Dewan
Jenna Dewan
Zdroj: SITA
2024-06-12 07:00:00 |

Čochvíľa sa im rozrastie rodinka. Slávna herečka sa tesne pred pôrodom ukázala svojim fanúšikom v spodnej bielizni. Už odpočítava dni!

Jenna Dewan onedlho porodí svoje tretie dieťatko. Dcérka Everly a syn Callum sa už určite nevedia dočkať svojho súrodenca. Slávna herečka už odpočítava dni do pôrodu. Každá žena, ktorá to zažila vie, že tie posledné chvíle sú veľmi náročné. Veľké bruško, sťažený pohyb - budúca mamička si želá len jedno, aby to mala čím skôr za sebou.

„Čas odpočítavania," napísala Jenna k záberom, ktoré pridala na sociálnu sieť Instagram. Tie poukazovali na to, ako vyzerala na začiatku tehotenstva a ako vyzerá aktuálne. „Ako to začalo vs. ako to ide,“ znel popis. No a na druhom videu sa tesne pred pôrodom ukázala v spodnej bielizni.

Herečka je dôkazom toho, že ani tehotné ženy by sa za svoju postavu nemali hanbiť, ba naopak, mali by sa cítiť sexi. Pod príspevkom sa začali hromadiť komentáre, že vyzerá úchvatne, ale okrem iného, jej priaznivci začali hádať pohlavie dieťatka. Mnohí si myslia, že to bude znova chlapec. To, či to je tak naozaj, sa dozvieme onedlho.

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia