ÚPRIMNÉ slová Miley Cyrus o materstve: Prečo nepremýšľa o dieťati?

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Zdroj: SITA
2024-06-13 07:00:00 |

Miley Cyrus (31) je síce úspešná v tom, čo robí, no rodinný život ide mimo nej. V úprimnej spovedi prezradila dôvod, prečo nevie, či chce mať vôbec niekedy deti.

Americká speváčka mala od detstva našliapnuté na to, byť hviezdou. Jej fanúšikovia ju poznali ako Hannah Montanu. Neskôr začala tvoriť pod vlastným menom. Miley Cyrus je celosvetovo úspešnou umelkyňou. Aj keď pochádza z veľkej rodiny, ona sama nevie, či by si chcela svoju vlastnú založiť. Sú na to hneď dva dôvody. Jedným z nich sú environmentálne problémy, ktoré ju dlhodobo trápia. Ako ďalší problém vidí nátlak na ženy, od ktorých sa reprodukcia očakáva.

„Mám 31 rokov a stále neviem, či deti chcem, alebo nie. Mám pocit, že moji fanúšikovia sú svojim spôsobom moje deti,“ vyhlásila v rozhovore pre časopis W Magazine. Spomenula aj jej krstnú Dolly Parton (78). „Počula som, že to Dolly hovorí tiež, pretože nemala deti,“ uviedla. Zároveň dodala, že si aktuálnu životnú etapu užíva.

„Milujem byť dospelá. Mám pravidlo, že sa na nikoho nepozerám povýšenecky ani naopak. Len sa pozerám z rovnakej úrovne a vďaka tomu jasne vidím svet taký, aký skutočne je a ľudí takých, akí skutočne sú. Takmer každý deň sa na seba pozriem do zrkadla a poviem si: som žena,“ dodala. Miley sa už v minulosti vyjadrovala k téme materstvo. Aj vtedy nesúhlasila s tým, ako sa na ženy tlačí, aby mali deti.

„Očakáva sa od nás, že udržíme planétu zaľudnenú. A keď to nie je súčasťou nášho plánu alebo náš zámer, nasleduje odsúdenie a zloba, snažia sa vytvoriť a zmeniť zákony, aby vám to vnútili – aj keď otehotniete v násilnej situácii,“ oznámila Cyrus v roku 2019 počas rozhovoru pre časopis Elle. Znepokojenie vyjadrila aj nad súčasnou situáciou týkajúcou sa životného prostredia.

„Dostávame do rúk zničenú planétu a ja ju odmietam odovzdať svojim deťom. Kým nebudem mať pocit, že by moje dieťa žilo na Zemi, kde sú vo vode ryby, neprivediem na svet ďalšieho človeka, ktorý by sa tým musel zaoberať,“ uzavrela svoj pohľad.


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia