Slávna blondínka čaká 4 dieťa: Oznámila to ORIGINÁLNYM SPÔSOBOM!

Hilary Duff
Hilary Duff
Zdroj: SITA
2023-12-13 07:00:00 |

Priatelia a fanúšikovia sú nadšení! Hilary Duff (36) si získala slávu ako úspešná herečka a speváčka. Popri kariére si stihla založiť aj krásnu rodinu, ktorá sa už čochvíľa opäť rozrastie. Slávna blondínka totiž nosí pod srdcom svoje štvrté dieťa.

Vlastný vianočný pozdrav je pre mnohé famílie akousi tradíciou. Tú dodržiava aj rodina slávnej Hilary Duff. Ich tohtoročná pohľadnica je vskutku originálna. Všetci na nej pózujú v pyžamách a so zaujímavými výrazmi na tvári. „Asi toľko k tichým nociam!” napísala k záberu herečka, ktorej sa pod oblečením črtá tehotenské bruško. 

 

 

Pre umelkyňu ide o štvrté dieťa. Prvého syna menom Luca (11) má s exmanželom, tomu aktuálnemu, ktorým je Matthew Koma, porodila dcéry Mae (5) a Banks (2). Či k nim pribudne brat alebo sestrička zatiaľ nevedno.  

V nedávnom rozhovore pre Women's Health Hilary hovorila o tom, ako vníma svoje telo. „Som na svoje telo pyšná. Som hrdá, že pre mňa vytvorilo moje tri deti. Vďaka zmenám, ktorými moje telo prešlo, som sa akoby dostala do nejakého pokoja,” uviedla Duff, ktorá dbá nielen na svoje fyzické, ale aj duševné zdravie. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia