Kráľovská rodina na vianočnom koncerte: Nádherná Kate a deti... Pozrite, akí sú rozkošní!

Kráľovská rodina na vianočnom
Princezná Kate
Zdroj: SITA
2023-12-09 07:00:00 |

Takto vyzerá dokonalosť! V piatok popoludní sa vo Westminster Abbey konal vianočný koncert. Ide o jednu z aktivít, ktoré má na starosti princezná Kate. Tá už tradične vyzerala fantasticky a po jej boku nechýbal milujúci manžel a ich tri rozkošné ratolesti.

Priestory Westminster Abbey, v ktorom si vybraní hostia mohli už naplno vychutnať vianočnú atmosféru, boli nádherne vyzdobené. Vianočné stromčeky poskytol samotný kráľ a budú neskôr darované miestnej komunite. Urodzený pár - Karol III. a Kamila sa podujatia nezúčastnili, ale členovia monarchie tam bez tak mali hojnú účasť. 

Značná pozornosť smerovala na idylickú rodinku princa Williama. Jeho krásna manželka bola odetá celá do bielej farby a ešte pred koncertom prišla osobne pozdraviť účinkujúcich. Koncert si užili aj ich deti - princ George (10), princezná Charlotte (8), či najmladší princ Louis (5), pre ktorého to bola premiéra. 

 

 

Na koncerte nechýbala ani princezná Beatrice s rodinou, jej sestra Eugenie, či rodičia princeznej Kate - Middletonovci a jej sestra Pippa s manželom.   

 

 

Išlo v poradí o tretie takéto podujatie, ktoré princezná Kate zorganizovala. Táto slávnostná vianočná bohoslužba sa konala na počesť všetkých tých, ktorých práca je zmeraná na podporu starostlivosti o bábätká a malé deti v rodinách a komunitách naprieč celým kráľovstvom. 

Fotogaléria

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia