Dcéry Bena Afflecka a Jennifer Lopez vyzerajú ako chlapci: Seraphina si vyholila hlavu!

Ben Affleck a Jennifer
Ben Affleck a Jennifer Lopez
Zdroj: Instagram/styleorbits
2024-02-15 15:00:00 |

Jennifer Lopez a Ben Affleck patria k najostrejšie sledovaným párom svetového šoubiznisu. Pozornosti médií ale neunikajú ani ich ratolesti. Kým pred viac ako rokom sa riešila dcéra latino divy, ktorá oznámila, že je Emme nebinárna osoba, najnovšie sa zdá, že to podobne cíti aj jej nevlastná dcéra Seraphina.

15-ročná Emme sa už dlhodobo prezentuje s imidžom, ktorý je od toho dievčenského na míle vzdialený. Voľné oblečenie a krátke vlasy z nej robia typického chlapca.

V lete 2022 Jennifer Lopez počas koncertu v Los Angeles na pódium prizvala svoju dcéru, aby svetu nepriamo oznámila novinu.

„Žiadala som ich po celý čas, aby si so mnou zaspievali, ale oni nechceli. Tak toto je veľmi špeciálna príležitosť, pretože sú veľmi veľmi zaneprázdnení a vybookovaní a drahí,“ prehovorila speváčka do mikrofónu s tým, že o Emme nehovorila v ženskom rode, ale jej onikala. Slávna mamička tak potvrdila, že vychováva nebinárne dieťa, a teda osobu, ktorá sa necíti ani ako dievča, ani ako chlapec.

Najnovšie paparazzi zachytili Emme s jej nevlastnou sestrou, druhorodenou dcérou hercov Bena Afflecka a Jennifer Garner. Ani tá však prekvapivo nevyzerá ako dievča. 15-ročná Seraphina sa vyholila a zbytok vlasov si zafarbila naružovo. Je preto možné, že aj ona sa po novom identifikuje ako nebinárna osoba.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Dailly Mail

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia