J- Lo o deťoch: Dali môjmu životu perspektívu

J- Lo o deťoch:
Ilustračné foto
Zdroj: instagram/JLo
2016-01-09 00:30:21 |

Nevyšlo jej ani jedno z troch manželstiev, no poriadok do jej života vniesli dnes už sedemročné dvojičky Emme a Max.

 

Americká speváčka, herečka, tanečníčka, návrhárka a modelka Jennifer Lopez je neprehliadnuteľná. Aj keď jej do päťdesiatky chýbajú už iba necelé štyri roky, nikto by jej tento vek netipoval. Ako tvrdí, okrem neustáleho pohybu to majú na svedomí aj jej dvojvaječné dvojčatá, ktoré porodila pár mesiacov pred štyridsiatkou vtedajšiemu manželovi, spevákovi Marcovi Anthonymu.  

(Tohtoročné Vianoce si Emme a Max užili riadne bláznivo.)

Jennifer Lopez alias J-Lo asi netreba veľmi predstavovať. Pred Kim Kardashian bola snáď tou najznámejšou nositeľkou väčšieho pozadia, ktoré si dala poistiť na riadne mastnú sumu. Namiesto toho, aby kyprý zadok skrývala, pyšne ho ukazuje svetu a povzbudzuje ostatné ženy a dievčatá, aby boli na svoje veľké zadky hrdé.

(J-Lo svoj zadok miluje.)

Táto všestranná ambiciózna dvojnásobná mamina sa preslávila aj tým, že ako prvej zo všetkých sa jej podarilo mať v jednom týždni najnavštevovanejší film (Svadby podľa Mary) a zároveň najpredávanejší album (J.Lo). Dva roky po sebe bola vyhlásená za najpríťažlivejšiu ženu sveta a darí sa jej aj na poli módy. Zdá sa, že všetko, čoho sa chytí, ide ako po masle. Až na tie manželstvá... S otcom svojich detí Marcom vydržala v oficiálnom zväzku až desať rokov (2004-2014). Ten vystriedal v manželskej posteli herca Crisa Judda, s ktorým bola J-Lo zosobášená od roku 2001 do roku 2003. Jej úplne prvým manželom bol fešný čašník z Kuby Ojani Noa, ktorého si zobrala v roku 1997. To, že nejde o toho pravého, zistila už po roku.  

Máte pocit, že nič nestíhate? J-Lo je príkladom zaneprázdnenej mamy, ktorá sa snaží spravodlivo deliť čas medzi prácu a deti a dokazuje, že to ide. Robí to, po čom od detstva túžila a vďaka veľkému nasadeniu dokáže skĺbiť všetko dokopy.

(J-Lo so synom Maxom.)

Dôležité je podľa nej chcieť a nevzdávať sa! Aj napriek tomu, že by vďaka tomu, čo doteraz dosiahla, mohla sedieť na svojom drahom zadku a užívať si zarobené peniaze, ona prichádza stále s novými projektmi. V súčasnosti vo veľkom promuje svoj seriál „Shades of blue“ (Odtiene modrej) a šou All I Have: Jennifer Lopez (Všetko čo mám: Jennifer Lopez), takže určite prachom nezapadne.

(J-Lo s dcérou Emme.)

Deti sú všetko


(Najkrajšia časť dňa... napísala J-Lo na Instagrame k fotke, na ktorej sa túli k spiacej Emme.)

Deti sú pre Lopez všetkým. „Jednoducho urobili môj život lepším,“ hovorí o dvojčatách. „Myslím, že úplne zmenili môj pohľad na celý svet,“ hovorí. To, čo začala cítiť po ich narodení bolo pre ňu veľkým posunom vpred. „Bolo to ako zjavenie,“ opisuje svoje pocity. „Mať deti... proste, ony robia všetko lepším. Pomohli mi dorásť v človeka,“ dodáva. Deti jej pomohli pochopiť kým je.

Fotogaléria


Foto: Instagram
Zdroj: az, parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia