Je TOTO najsexi otecko šoubiznisu? Slávna speváčka zverejnila nahú FOTO svojho manžela

Ben Affleck
Tento pán rozhodne patrí medzi najsexi oteckov šoubiznisu.
Zdroj: Instagram
2023-06-20 07:00:00 |

Pod tričkom skrýva poriadne vypracované telo! V nedeľu bol Deň otcov a sociálne siete zaplavili krásne vyznania a poďakovania tým dôležitým mužom v našich životoch. Slávna kráska nebola výnimkou a jej príspevok bol teda poriadne horúúúci.

Šoubiznis je plný atraktívnych mužov, ktorí si popri pracovných povinnostiach plnia aj tie rodičovské. Vzorným otcom je podľa všetkého aj slávny herec Ben Affleck, ktorý má s exmanželkou Jennifer Garner tri ratolesti a svadbou so speváčkou Jennifer Lopez sa stal otčimom aj jej dvojičkám. 

Práve krásna speváčka zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram gratuláciu, ktorú rozhodne možno zaradiť k tým najoriginálnejším. Jennifer totiž vycapila na internet fotku vyzlečeného Bena i video, na ktorom sa očarujúco usmieva. „Všetko najlepšie ku Dňu otcov. Ľúbime ťa a vážime si ťa viac, než si dokážeš predstaviť. A všetko najlepšie k sviatku všetkým úžasným otcom,” napísala umelkyňa, ktorá rozhodne potešila aj mnohé svoje fanúšičky. 

 

 

Jennifer nezabudla ani na svojho otca a o pár hodín neskôr zverejnila príspevok venovaný práve jemu. Otca svojich dvojičiek - speváka Marca Anthonyho, ktorému sa narodilo siedme dieťa, akosi odignorovala...

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia